Nina Dobrev

Nina Dobrev, prima apariţie pe covorul roşu alături de noul ei iubit

637

Nu ştiu ce a fost în capul meu când am făcut în decembrie categoria „ştiri mondene”. De atunci până acum nu am postat decât un articol aşă că astăzi am zis că a venit vremea să apară şi al doilea. A fost să fie despre Nina Dobrev, vecina noastră de dincolo de Dunăre, chiar dacă şi-a făcut veacul prin Canada. Voi o ştiţi cu siguranţă din The Vampire Diaries.

Recent, aş zice mai alalteieri, şi-a făcut apariţia pentru prima dată cu noul ei iubit pe covorul roşu. Sunteţi curioşi să vedeţi cum arată!? Iată o fotografie cu cei doi! Numele celuilalt e Austin Stowell.

Nina Dobrev şi Austin Stowell

Getty Images

Gata, gata! Pe Nina o veţi mai vedea în 2016 jucând în Arrivals, alături de Maisie Williams, căreia îi puteţi spune, simplu, fără a vă complica cumva, Arya Stark din Game of Thrones, iar pe Austin în Bridge of Spies, luna viitoare. Apropo, covorul roşu a fost întins pentru premiera filmul amintit mai sus.

Hai să vă mai arăt încă o fotografie cu cei doi înainte de a vorbi puţin şi de film.

Nina Dobrev şi A. Stowell

Getty Images

Acum că am mâncat suficiente pişcoturi, să avansăm în meniu şi să căutăm ceva mai consistent. 🙂 

Bridge of Spies spune povestea unui avocat recrutat de C.I.A. în timpul Războiului Rece pentru a recupera un pilot aflat în custodia U.R.S.S. Regia îi aparţine lui Steven Spielberg iar printre cei mai cunoscuţi actori se află Tom Hanks şi Alan Alda din The Aviator.

Steven Spielberg şi Tom Hanks au mai colaborat la alte trei filme înainte: Salvaţi soldatul Ryan (1998), Catch Me If You Can (2002) şi The Terminal (2004). Bridges of Spies se anunţă a fi mai reuşit decât precedentele deşi primul a avut un succes important, iar Spielberg a fost lăudat pentru modul în care a pus în scenă acţiunea, inovând într-o oarecare măsură filmele de război.

Scenele din B.o.S au fost trase în California, Polonia şi în câteva oraşe din Germania precum Berlin, Potsdam sau Brandenburg.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *