Nine Lives (2016)

585

Nine Lives a apărut pe marile ecrane din România în august 2016. Este un film care nu a convins foarte multă lume dar care nu e nicidecum un film foarte slab, iar notele primite, în opina noastră, sunt nedrepte.

Faptul că rolul principal e jucat de Kevin Spacey nu a influențat nicidecum în sens negativ rating-ul primit deoarece la data lansării acesta nu era implicat în scandalul de acum.

Filmul e regizat de Barry Sonnefeld, cel care a mai regizat Familia Addams, Man in Black I, II și III, Wild Wild West și Get Shorty. Scenariștii nu sunt foarte cunoscuți însă acest lucru nu contează foarte multe deoarce contribuția lor este una pozitivă.

Ne putem pune un semn de întrebare dacă Nine Lives este un film pentru marele ecran. Unii ar spune că da, noi spunem doar că e un film de familie pe care ar trebui să îl vedeți în fața micului ecran alături de copiii voștri. E acel gen de film pe care îl puteți vedea cu cei mici, fără ca cineva să se plictisească.

Nu e animație. E un film de comedie dar nu una ”agresivă”. E mai degrabă un film despre ce contează cu adevărat în viață, despre alegerea între carieră și timpul petrecut alături de cei dragi.


Sinopsis Nine Lives. Kevin Spacey joacă rolul unui om de afaceri căre are un singur vis, acela de a construi cea mai înaltă clădire din lume. Acest vis îl împiedică să fie alături de persoanele dragi la cele mai importante evenimente din viața lor.

Ratează chiar și ziua fetei sale, iar pentru a își cere scuze se decide să îi cumpere cadoul pe care nu i l-ar fi cumpărat niciodată, o pisică. Cumpără pisica de la un pet shop, care se dovedește a fi unul ”supranatural”. În timp ce se deplasează spre casă suferă un accident. Trupul îi intră în comă, iar el rămâne captiv în corpul pisicii.

Pentru a se elibera din corpul pisicii trebuie să înțeleagă ceea ce e important în viață. Dacă nu reușește acest lucru în timp util va rămâne pentru totdeauna în corpul pisicii.

Fiind captiv în corpul pisicii și mereu în preajma celor dragi, fără ca aceștia să știe, îi înțelege în cele din urmă pe cei dragi dar oare va înțelege acest lucru în timp util!?

An: 2016 IMDb: 5,2 Regie: Barry Sonnenfeld Cu: Kevin Spacey, Jennifer Gardner Gen: comedie, fantezie Durată: 87 minute
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *