No Strings Attached

No Strings Attached

725

No Strings Attached spune povestea de dragoste dintre doi tineri, jucaţi de Natalie Portman şi Ashton Kutcher. Unul trece printr-o perioadă dificilă, născută din acţiunile tatălui sau, iar celălalt are o temere accentuată faţă de eventualitatea unei relaţii obişnuite şi de lungă durată. Acest lucru duce la ceea ce astăzi se numeşte prieteni „cu beneficii” sau parteneri de sex, fără ca între ei să fie lăsat loc liber sentimentelor.

Vorbim aşadar de o relaţie carnală care, exact aşa cum vă imaginaţi, se transformă în ceva mai mult. Chiar dacă ambii simt ceva, sunt „nevoiţi” să îşi respecte promisiunea, aceea de a nu se îndrăgosti unul de celălalt.

Filmul are un început alert iar comedia e concentrată mai mult în prima parte a lui, fără a lipsi pe toată durata acestuia. Momentele romantice sunt lasate în a doua jumătate.

Scenariul s-a numit iniţial Fuck Buddies ceea ce e comic şi arată că scenaristul a vrut ca filmul lui să arate altfel. E doar o părere şi e întărită de faptul că în finalul filmului vedem multe scene tăiate la montaj, ceea ce demonstrează că s-a umblat mult la el.

Rezultatul final este unul reuşit. Nu avem momente „moarte” sau lipsă. Totul curge plăcut şi nu avem când să ne plictisim. Nota de pe IMDb consider că e una nedreaptă şi cea reală e puţin mai mare. Nu mă gândesc la 9 dar un 7,5 e mai aproape de adevăr.

Actorii au jucat foarte bine iar printre ei se numără Ludacris, Lake Bell sau Olivia Thirlby. Regia îi aparţine lui Ivan Reitman.

Sinopsis No Strings Attached. Adam şi Emma se întâlnesc prima dată într-o tabără, pe când aveau 15 ani. Se întâlnesc a doua oară după mulţi ani, pe când Emma vine să facă rezidenţiatul în oraşul lui Adam. Va mai trece o scurtă perioadă cand se întâlnesc din nou şi hotărăsc să devină „parteneri cu beneficii”, adică parteneri de sex fără obligaţii.

An: 2011 Regie: Ivan Reitman Cu: Natalie Portman, Ashton Kutcher Gen: comedie, romantic Durată: 110 minute
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *