Heroes Reborn

NBC a anunţat data lansării serialului Heroes Reborn şi o veste tristă pentru fanii Hannibal

467

NBC ne-a livrat, în decurs de câteva ore, două informaţii importante. Prima este rea pentru fanii serialului Hannibal. Acesta e posibil sa nu se mai producă, rămânând să vedem, totuşi, întreg sezonul trei, care se va termina la finalul lunii august. Decizia vine în urma audienţei scăzute şi a neînţelegerilor dintre televiziune şi Gaumont, cei care produc serialul.

Producătorii serialului spun că acesta e gândit pentru şapte sezoane şi probabil vor găsi o altă reţea pentru care să producă sezoanele următoare. Primul episod a fost difuzat de NBC pe 4 aprilie 2013, iar fiecare sezon a avut câte 13 episoade.

Printre actori îi găsim pe Madds Mikelsen, Gillian Anderson, care a jucat şi în Last King of Scotland, şi Caroline Dhavernas, care a jucat în filme precum Passchendaele sau Breach.

Heroes Reborn va debuta pe 27 septembrie

Avem şi o veste bună. NBC a anunţat data lansării primului episod din noul serial Heroes Reborn care se pliază oarecum pe vechiul serial numit simplu „Heroes”. Data e 27 septembrie 2015, adică la aproximativ o lună de la ultimul episod din Hannibal.

Să sperăm că noul serial se va ridica cel puţin la nivelul primelor două sezoane din vechiul film. Legătura dintre cele două producţii de televiziune nu se rezumă doar la subiect ci şi la personaje, astfel încât percepţia publicului ar putea fi că pe 27 septembrie se difuzează primul episod din sezonul cinci al primului serial.

Din prima producţie vor fi păstraţi actorii Sendhill Ramamurthy (Mohinder Suresh), Greg Gunberg (Matt Parkman), Masi Oka (Hiro Nakamura) şi alte două, trei surprize. Lor li se vor adăuga noi actori precum Zachary Levi, care l-a jucat pe Fandral în Thor: Întunericul (2013), Ryan Guzman, cel care a sedus-o de curând pe Jennifer Lopez în The Boy Next Door, Robbie Kay, Danika Yarosh etc.

Săptămâna trecută ni s-a spus că acest sezon va avea 13 episoade iar noii actori vor avea un roluri principale (unii dintre ei) pentru că foarte probabil vor lua prim-planul celor vechi, cu excepţia lui Masi Oka. Hiro Nakamura a avut un rol important cheie în vechiul serial şi probabil va fi păstrat în faţă. El e important atât pentru poveste cât şi pentru marketing. Publicul asiatic, sau cel puţin cel nipon, ar putea fi atras şi de distribuirea actriţei Kiki Sukezane.

Actorii vechi ar putea fi aduşi doar pentru a da senzaţia de continuitate, profitând astfel de fanii deja câştigaţi din producţia anterioară. Tim Kring, cel care a creat acest serial, a confirmat faptul că Heroes Reborn va continua sezonul patru din Heroes, ducând mai departe ideile nefinalizate.

Despre Heroes (cel vechi)

Sezonul 1 a debutat pe 22 iulie 2006 şi a avut 23 de episoade, iar toate cele patru sezoane au avut în total 68 de episoade.

Serialul ne spune povestea unor oameni care se credeau obişnuiţi până la un moment dat în care descoperă că au diferite puteri supraomeneşti. Unii se obişnuiesc mai greu cu ideea, alţii decid imediat să le folosească şi aici apare intriga filmului. Cei care hotărăsc să le utilizeze cu bună credinţă sunt nevoiţi să le folosească pentru a îi opri pe ceilalţi să facă rău.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *