Pasărea Rock îşi va lansa primul album în arena Basme cu Cai

508

Pasărea Rock va lansa primul album, numit Legenda, pe 23 septembrie în arena Basme cu Cai, din Şoseaua Chitilei, Bucureşti, de la ora 19:00. Preţul biletelor variază între 150 şi 300 de lei.

Din proiect fac parte Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Josef Kappl, Nicu Patoi şi Sorin Voinea. Genul abordat se apropie de cel al celor de la Phoenix şi aduce în actualitate tradiţiile româneşti.

Trupa s-a înfiinţat în urmă cu doi ani şi jumătate. Potrivit lui Baniciu aceasta împleteşte muzica anilor 70 cu influenţele moderne.

Albumul va fi promovat ulterior printr-un turneu din care vor face parte cel puţin zece oraşe.

La evenimentul de lansare se promite o atmosferă inedită şi incitantă, pe fondul unor efecte speciale şi a unor cascadorii.

În preţul biletelor cu acces la masă este inclus şi un meniu haiducesc. Organizatorii facilitează transportul pentru deplasarea spectatorilor, atât la dus cât şi la întors. Punctul de plecare va fi în zona Piaţa Chibrit.

Pentru confirmarea informaţiilor, dar şi pentru alte detalii, vă rugăm să contactaţi organizatorii. Nu ne asumăm răspunderea pentru transmiterea eronată a informaţiilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *