Patru moduri în care Jessica Chastain și-ar dori ca Hollywood-ul să se schimbe

476

Jessica Chastain este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood. Despre filmele acesteia am scris și vom mai scrie pentru că suntem siguri că nu se va opri aici deși se arată nemulțumită de cum merg lucrurile în cinematografia americană.

De curând s-a aflat la Londra și a vorbit cu jurnaliștii BBC, cărora le-a spus ce și-ar dori să schimbe la Hollywood dacă ar putea. Vom relua și noi patru dintre lucrurile ce o nemulțumesc pe aceasta.

1.Unii critici de film trebuie să își deschidă mințile

Jessica spune că există foarte mulți critici de film care sunt închiși la minte și spune că s-a arătat deranjată de anumite păreri cu referire la Zero Dark Thirty și Miss Sloane, în care joacă rolul unor femei puternice. Aceasta spune că bărbații, în special, nu pot concepe că pot exista astfel de femei.

2.Actorii trebuie să învețe tot timpul

Actrița spune că i se pare normal ca actorii să încerce să țină pasul cu ce e nou și să își învețe replicile, iar acest lucru nu prea se întâmpla cu actorii consacrați.

3.Este nevoie de mai multe filme cu femei în roluri principale

Chastain spune că este nevoie de mai multe femei în roluri cheie pentru că în general acestea le revin bărbaților. Actrița spune că s-ar face mai mulți bani dacă producătorii și-ar schimba optica deoarece există multe ”povești” care nu s-au spus pentru că femeile ar trebui să ia prim-planul, iar publicul vrea să le vadă, își dorește ceva nou.

4.Publicul trebuie provocat să vadă altceva

Actrița spune că oamenii vor să vadă și alt tip de cinema, în care să fie provocați, să nu plece din cinematografe cu senzația că au mai văzut așa ceva de foarte multe ori.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *