maratonul transilvaniei

Pe 22 august începe Maratonul Trasilvaniei

362

Maratonul Transilvaniei va avea loc pe 22 şi 23 august la Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, şi este integrat în festivalul In Transylvania ce va avea loc între 20 şi 23, luna aceasta. Aşadar puteţi îmbina mişcarea într-un mediu competitiv cu distracţia.

Înscrierile se pot face online până pe 18 august pe maratonultransilvaniei.ro unde puteţi găsi şi alte informaţii ce ţin de acest aspect. Vă puteţi înscrie şi la faţa locului, înaintea curselor şi în limita locurilor disponibile.

Trail Running

Probele de Trail Running vor avea loc pe 22 august şi se vor desfăşura pe două trasee: unul scurt de 10 kilometri şi unul lung de 22 de kilometri. Ambele vor avea startul şi finish-ul în faţa pensiunii Casa Zmeilor.

Traseul lung are un grad de dificultate mediu, cu diferenţe importante de nivel. Traseul scurt are un grad de dificultate redus. Primii patru kilometrii şi jumătate sunt pe un drum forestier plat şi larg cu urcări şi coborâri uşoare.

Premiile se vor acorda în funcţie de sex şi vârstă (18-29, 30-39 şi peste 40 de ani).

Taxa de înscriere pentru traseul scurt este de 70 de lei până pe 18 august şi de 90 de lei la faţa locului. Taxa de înscriere pentru traseul lung este cu 10 lei mai mare. Cei care plătesc aceste taxe au acces gratuit la festival în ziua de sâmbătă.

MTB Cross-country

Proba scurtă va avea loc pe un traseu de 22 de kilometri cu diferenţe de nivel de 350 de metri. Startul şi finish-ul sunt la baza pârtiei de ski Drăguş. Suprafaţa are şi o porţiune de pietriş. Proba lungă se va desfăşura pe acelaşi traseu care va trebui parcurs de două ori.

La fel ca şi la probele de trail running, premiile vor fi acordate în funcţie de sex şi de categoriile de vârstă. Indiferent de traseu, taxa de înscriere este de 80 de lei până pe 18 august şi 100 de lei la faţa locului. Cei care plătesc aceste taxe vor avea acces gratuit la festival în ziua de duminică.

Cauză socială

Maratonul Transilvaniei are ca scop ajutorarea copiilor instituţionalizaţi de a se integra în societate şi de a deveni oameni responsabili. Asociaţiile Padina Fest şi Lindenfeld sunt „responsabile” pentru această iniţiativă. Aflaţi mai multe de pe site-ul maratonului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *