Pe ce canal o vom vedea pe Simona Halep la Turneul Campioanelor

511

Mâine, 23 octombrie, va avea loc tragerea la sorţi pentru cele două grupe de la Turneul Campioanelor din Singapore. Simona Halep este principala favorită ca urmare a necalificării Serenei Williams care a terminat anul pe locul zece în ierarhia pentru obţinerea unui loc în această competiţie. Celelalte jucatoare calificate sunt Muguruza, Sharapova, Vinci, Radwanska, Kerber, Safarova şi Pennetta.

Primul meci se va juca duminică de la ora 9:00 dimineaţa şi sunt şanse reale ca, în grupă, Halep să joace cu una dintre jucătoarele pe care nu le-a invins niciodată, Maria Sharapova. Garbine Muguruza este o alta jucatoare în faţa căreia Simona a pierdut meciuri importante, dar pe care nu o va putea întâlni decât în semifinale sau în finală.

Ce televiziune va transmite meciurile de la Turneul Campioanelor din 2015

Anul acesta, meciurile de la Turneul Campioanelor vor fi transmise de Digi Sport. Primul meci va fi transmis duminică de la ora 9:00 pe Digi Sport 1, iar al doilea meci al zilei va fi transmis pe Digi Sport 2.

Meciurile din a doua zi vor fi transmise pe Digi Sport 2, începând cu ora 12:00. Cele din a treia zi vor fi transmise pe acelaşi canal, începând cu ora 9:00. În fine, nu mai contează orele pentru că în tenis nu sunt bătute în cuie niciodată. Cert e că meciurile vor fi transmise pe cele două canale iar postul va alege între ele, in functie de evoluţia Simonei Halep si a interesului publicului.

Finala de la Singapore se va juca pe 1 noiembrie şi sperăm să o vedem în ea din nou pe româncă. Dacă se poate să şi bată, eventual pe Sharapova, cu atât mai bine.

UPDATE 24 noiembrie 2015

Meciurile de la Turneul Campioanelor vot fi transmise atât de Digi cât şi de Dolce Sport.

Simona Halep a picat în Grupa Roşie, alături de Sharapova, Radwanska şi Pennetta. În Grupa Albă vor juca Muguruza, Kvitova, Safarova şi Kerber.

Simona va juca primul meci contra Flaviei Pennetta, mâine, 25 octombrie, de la ora 9:00 de dimineaţă, atât pe Dolce Sport 1 cât şi pe Digi Sport 1. 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *