halep williams

Pe ce canal va juca Halep contra Serenei Williams

370

Simona Halep o va întâlni astăzi, 23 august, pe Serena Williams pentru a doua oară în 2015. Cele două vor disputa finala de la Cincinnati, după ce săptămâna trecută au fost la un pas să joace finala de la Toronto în care americanca a pierdut în semifinale, în faţa Belindei Bencic care a şi câştigat trofeul în faţa româncei care s-a retras în finală, după o accidentare, în setul decisiv.

Finala de la Cincinnati se va disputa de la ora 22:00 şi va fi transmisă de Dolce Sport 1. Ora poate varia însă, în principiu nu vor fi întârzieri pentru că vorbim de o finală şi nu sunt programate meciuri din fazele inferioare.

Pentru a ajunge în finală, Serena Williams a trebuit să trecă pe rând de Pironkova, Knapp, Ivanovic şi Svitolina. De cealaltă parte, Halep a trecut Mladenovic, Petkovic, Pavlyuchenkova şi Jankovic, pe care a mai întâlnit-o şi la Toronto, săptămâna trecută.

Calificarea în finală e recompensată cu 240.500 de dolari şi 585 de puncte WTA. Jucătoarea care va câştiga finala va primi 495.000 de dolari şi 900 de puncte WTA.

Raportul victoriile dintre cele două jucătoare este de 5 la 1 în favoarea lui Williams. Singura victorie a lui Halep este cea de anul trecut din grupa roşie din Turneul Campioanelor de la Singapore, 6-0, 6-2.

Ultima întâlnire a avut loc în semifinala turneului de la Miami, din martie, în care Williams a câştigat cu 6-2, 4-6, 7-5. Prima întâlnirea s-a desfăşurat în turul doi de la Wimbledon 2011 în care americanca a învins cu 3-6, 6-2, 6-1. Au urmat apoi două întâlniri în 2013, pe care Williams le-a adjudecat cu 6-3, 6-0, în semifinala de la Roma, şi cu 6-0, 6-4, în sferturile de la Cincinnati.

Penultima întâlnire a avut loc anul trecut, în finala Turneului Campioanelor pe care Halep a pierdut-o cu 6-3, 6-0.  
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *