Pheonix îşi lansează noul album şi în Ploieşti. Un nou concert la Bucureşti

436

Vino, Ţepes„, noul album Pheonix va fi lansat şi în Ploieşti, vineri, 14 noiembrie 2014, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 20:00. Biletele se cumpără în avans, iar cei care le vor achiziţiona, vor primi cadou albumul. Preţul lor e de 65 de Ron şi pot fi cumpărate de la sediul Spitalului Copiilor.

Spitalul e situat în fostul sediu Petrom. Adresa Casei de Cultură a Sindicatelor este aceasta: Bulevardul Republicii, nr. 65, Ploieşti.

Evenimentul este dedicat Fundaţiei „Copiii Noştri” cu care au o colaborare născută în 2013, în urma unui concert pe stadionul Ilie Oană, împreună cu Bucium şi Grigore Leşe. Scopul trupei e acela de a pune umărul la ridicarea spitalului de copii din oraş.

Pe noul album se găseşte şi un cover al cunoscutei piese Bucovina, făcută celebră de G. Leşe.

Evenimentul va fi repetat şi în Bucureşti, lunea viitoare, pe 17 noiembrie, în noua clădire a Teatrului Naţional a cărui adresă, bănuiesc că o ştiţi. Preţurile nu vor mai fi aceleaşi.

Biletele la categoria I sunt limitate, dar în ciuda preţului ridicat, de 250 Ron, cred că merită cumpărate. Veţi primi astfel un album cu autograf, cadou, un pachet cu produse promoţionale şi, cel mai important, o întâlnire meet and  great cu formaţia.

Cei care vor cumpăra bilete la categoriile II şi III, vor primi şi ei câte un album cadou, fără autograf, cred, însă vor plăti mai puţin, 120 ron, respectiv 70 de lei.

Accesul în sală e permis începând cu ora 19:00. Printre alte lucruri interzise, nu aveţi voie cu aparatură de înregistrare audio sau video. Nu mi-e prea clar ce înseamnă asta. Oare cu telefoanele mobile e permis !?

Despre album

Se pare că avem de-a face cu un album atipic ce îşi propune să repună pe tapet povestea marilor conducători ai românilor prin intermediul unor texte consacrate ale scriitorilor clasici. 

Mihai Viteazul, Stefan cel Mare, Vlad Ţepeş sau Mircea cel Bătrân vor învia prin textele lui Eminescu, Coşbuc sau Macedonski şi prin măiestria artiştilor care, „pentru că trebuiau să poarte un nume”, s-au numit Pheonix.

La album au contribuit: Costin Adam (voce), Nicu Covaci (voce şi chitară), Dan Albu (voce şi chitară), Sergiu Corbu Boldor (voce şi vioară), Dzidek Marcinkiewicz (keyboard), Volker Vaessen (bas) şi Flavius Hosu (tobe). Au mai contribuit Andrei Cerbu şi Aurelian Balaurul Dincă, ambii la chitară.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *