Placebo va susține un concert aniversar în România

514

Pe 28 iunie 2017, Placebo va sărbători 20 de ani de la înființare printr-un concert susținut la Arenele Romane. Ca să fim corecți până la capăt, concertul din București nu este chiar unul aniversar ci face parte dintr-un turneu aniversar care se numește 20 years of Placebo care cuprinde și țara noastră.

Biletele au fost puse deja la vânzare pe Eventim la categoria Acces General și costă în acest moment doar 190 de lei. Nu avem informatii ca vor exista bilete și la alte categorii însă știm că prețul biletelor va crește treptat și în ziua concertului va costa 220 de lei.

Placebo a luat ființă acum mai bine de 20 de ani în metroul londonez, prin întâlnirea dintre Brian Molko și Stefan Oldsal. Primul album a fost lansat în 1996. Ca atare, putem spune mai degrabă că trupa aniversează 20 de ani de la lansarea primului album decât de la înființare.

Biletele pot fi cumparate și din benzinăriile OMV, din librăriile Humanitas și Cărturești, dar și din magazinele Orange, Vodafone, Germanos ori Carrefour.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *