Gerard Butler Gods of Egypt

PREMIERE CINEMA! Ce filme vor apărea în februarie!

355

Luna februarie este prinsă între nominalizările la Oscar şi decernarea lor astfel încât filmele ocupă un spaţiu important în discuţiile noastre. Toată lumea se întreabă cine va fi marele câştigător.

Eu spun că aproape sigur va rula pe ecranele din România înainte să aflăm că e câştigător. Nu spun că va rula în premieră sau că deja a putut fi văzut  în ianuarie, însă ce mai contează.

În februarie vor avea premiera câteva filme nominalizate la Oscar însă intenţia mea e de a le enumera pe toate cele care vor putea fi văzute în premieră. Nu ştiu dacă îmi va ieşi din prima însă voi încerca.

Concussion Will Smith

Prima zi de premiere este 5 februarie. Atunci apar pe marile ecrane Concussion, Open Season: Scared Silly şi Dirty Grandpa.

Concussion îl are în distribuţie pe Will Smith, cel care tocmai a spus că va boicota Oscar-urile, împreună cu soţia sa, pentru că la ultimele două ediţii, nici un actor de culoare nu a fost nominalizat. Rămâne să vedem în curând dacă el ar fi meritat o nominalizare, deşi nu a cerut niciodată asta. Cu toate acestea a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru acest rol. Filmul este o dramă sportivă care spune povestea reală a imigrantului Benner Omalu.

Dirty Grandpa este o comedie care ne aduce un alt actor consacrat, pe Robert De Niro. Filmul are toate datele de a fi extrem de asemanator cu ultimele comedii în care a jucat acesta. Nu vreau să spun mai mult pentru că nu l-am văzut. Celălalt film, Open Season: Scared Silly este o animaţie.

Deadpool

Alte premiere vor fi difuzate pe 12 februarie. Atunci putem vedea Deadpool, Orizont, How to Be Single, Zoolander 2 şi  La tete haute.

Despre Zoolander nu e nimic de spus. Nici despre Deadpool nu prea mai e însă trebuie amintit că e o producţie Marvel în care joacă Ryan Reynolds. Orizont este o dramă românească, în regia lui Marian Crişan, iar La tete haute este o altă dramă ce a putut fi văzută la Cannes.

hail cezar

Următoarele premiere din februarie vor avea loc pe 19 iar cea mai aşteptată pare a fi cea a musicalului Hail Caesar, în regia fraţilor Coen. Alte premiere vor cele ale filmelor Pride and Prejudice and Zombies, Journal d’une femme de chambre şi a animaţiei Capture the Flag.

Journal d’une femme de chambre este o dramă nominalizată la Festivalul de Film de la Berlin şi o are în distribuţie pe Lea Seydoux, cea care a jucat rolul Emmei în La vie d’Adele. Pride and Prejudice and Zombies este un film horor, romantic, ecranizat după cartea cu acelaşi nume.

spotlight

Ultimele premiere ale lunii vor avea loc pe 26 februarie. Acestea sunt La loi du marche, Rams, Bajirao Mastani, Gods of Egypt, Spotlight, Jane Got a Gun şi animaţia Tout en haut du monde.

Spotlight a fost numit de numeroase publicaţii de profil ca fiind cel mai bun film din 2015. Este nominalizat la Oscar şi teoretic este printre filmele care au şanse să câştige trofeul. Este o dramă istorică ce adună actori de primă mână precum Rachel McAdams sau Mark Ruffalo.

În Gods of Egypt joacă Gerard Butler, în Jane Got a Gun, joacă Natalie Portman şi Joel Edgerton. Primul este un film de aventuri, fantastic, iar cel de-al doilea un western care în cele din urmă apare pe ecrane după numeroase modificări de distribuţie.  
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *