Bridge of Spies

Premierele cinematografice ale lunii noiembrie

380

Luna noiembrie este una destul de interesantă din punct de vedere cinematografic pentru că are câteva premiere care vor aduce publicul în sălile de cinema. Printre premierele cinematografice se numără două filme din două francize de succes: James Bond şi Hunger Games. Lângă ele, pentru a forma podiumul aşteptărilor, vom adăuga Bridge of Spies.

Premiere cinematografice 6 noiembrie

Capul de afiş al primei săptămâni este ţinut de Spectre, adică al 24-lea film din celebra serie britanică cu spioni, în care eroul principal este Agentul 007. Personajul este jucat şi de data aceasta de Daniel Craig. Lângă el vor juca Monica Belluci, Cristoph Waltz, Dave Bautista, Chiwetel Ejiofor sau Lea Seydoux. Regia îi aparţine lui Sam Mendez.

Curiozitatea multora este dacă acest film va reuşi să doboare recordul filmului anterior, Skyfall, în privinţa încasărilor.

Acasă la tata este un film în regia lui Andrei Cohn, în care joacă Andi Vasluianu, Alexandru Papadopul şi Ioana Flora. Este o comedi-dramă românească cu un scriitor ce se întoarce în satul natal.

Premiere cinema 13 noiembrie

Goosebumps este un film produs de Columbia Pictures şi Sony, fără nume mare însă pe IMDb a primit o notă peste şapte ceea ce înseamnă că merită să îi acordaţi o şansă dacă vă plac filmele de comedie, aventuri sau fantastice. Filmul se adresează probabil publicului tânăr.

Premiere cinema 20 noiembrie

The Hunger Games: Mockingjay – Part 2 este un film despre care nu am ce să vă spun nou. Ştiţi cu toţii că în el joacă Jennifer Lawrence sau Liam Hemsworth. În acest film i se pune gând rău preşedintelui Snow.

Premiere cinema 27 noiembrie

Bridge of Spies este cea mai aşteptată premieră de la sfârşitul lunii. Este un film biografic despre un avocat trimis de CIA să negocieze eliberarea unui pilot american. Regia îi aparţine lui Steven Spielberg, iar cei mai cunoscuţi actori sunt Tom Hanks şi Amy Ryan.

Poveste de dragoste este al doilea film românesc ce va fi lansat în noiembrie şi al doilea lungmetraj regizat de Cristina Iacob. Este o comedie de dragoste cu Dragoş Bucur şi Raluca Aprodu. O poveste de iubire între doi tineri, Sebastian şi Aprilia, ce se consumă în preajma sărbătorilor de iarna, într-un oraş vechi din Transilvania.

The Good Dinosaur este o animaţie 3D produsă de Disney şi Pixar. Aceasta spune povestea unui dinozaur pe nume Arlo şi un băieţel. Aceştia pleacă într-o călătorie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *