Matt Demon in The Martian

Premierele cinematografice ale lunii octombrie 2015

607

În general, luna octombrie e una de restart în lumea cinematografiei în sensul că încep să fie lansate o serie de proiecte interesante pe marile şi pe micile ecrane. Să vedem dacă şi anul acesta e la fel.

Pe 2 octombrie vor debuta trei filme în România: Black Mass, Blinky Bill the Movie şi The Martian.

Ultimul se anunţă a fi cel mai aşteptat. The Martian este regizat de Ridley Scott, de trei ori nominalizat la Oscar pentru regie (o dată pentru Gladiatorul). Filmul este un SF şi îi are ca protagonişti pe Matt Damon, Jessica Chastain şi Kate Mara. În el, cei de la NASA caută soluţii să aducă acasă un astronaut care se credea că a murit pe Marte, în timpul unei furtuni puternice.

Black Mass este un film despre mafie în care veţi vedea o transformare uimitoare a lui Johnny Depp. În el mai joacă Dakota Johnson, Joel Edgerton, Kevin Bacon şi Benedict Cumberbatch. Blinky Bill the Movie este o animaţie despre un ursuleţ koala aventurier.

pan poster

Pe 9 octombrie vor avea premiera filmele Pan, The Walk, 9 mois fermes şi Muntele magic.

Pan este unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului. Puteţi vedea trailerul şi afla câteva informaţii pe site-ul nostru. The Walk este o dramă după o poveste reală, în care Joseph Gordon-Levitt pune la cale un plan nebunesc. Acesta îşi propune să facă „o plimbare” între cele două turnuri gemene de la World Trade Center, dar nu la baza lor ci la vârf. Regia îi aparţine lui Robert Zemeckis, câştigător al Oscarului şi al Globurilor de Aur pentru regizarea filmului Forest Gump.

9 mois fermes este o comedie franţuzească în care o judecătoare rămâne însărcinată cu un criminal urmărit pentru violenţe extrem de grave. Muntele magic este o dramă românească regizată de Anca Damian.

Crimson Peak, Jessica Chastain

Jessica Chastain si Tom Hiddleston in Crimson Peak

Începând cu 16 octombrie veţi putea vedea Unne heure de tranquillite, Crimson Peak şi Legend.

Crimson Peak este un thriler fantastic, cu uşoare accente horror, regizat de Guillermo del Toro. Evident, Jessica Chastain nu putea lipsi din distribuţie. Ei i se alătură Mia Wasikowska. Unne heure de tranquillite este o comedie franţuzească iar Legend este un film despre mafie în care Tom Hardy joacă rol dublu, interpretându-i pe fraţii gemeni Reggie şi Ron Kray.

Lumea e a mea afis, poster

Săptămâna următoare, 23 octombrie mai exact, veţi putea vedea în premieră Toscaanse bruiloft, Puterea credinţei şi Lumea e a mea.

Puterea credinţei este o comedi-dramă produsă de Bollywood în care joacă Salman Khan şi Kareena Kapoor, nepoata celebrului Raj Kapoor. Lumea e a mea este o dramă românească regizată de Nicolae Constantin Tănase, un tânăr regizor de 29 de ani, iar celălalt este un film de comedie filmat în Toscana, Italia.

Hotel Transylvania şi Box sunt ultimele premiere ale lunii, 30 octombrie. Primul nu mai are nevoie de nici o descriere, iar al doilea este regizat de Florin Şerban şi este o dramă de dragoste a unor oameni care probabil nu ar fi trebuit să se întâlnească niciodată. Filmul a fost intitulat iniţial „Îmi curgi prine vene”.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *