Lara Fabian

Cât costă un bilet la concertele Larei Fabian din Cluj şi Bucureşti

522

Lara Fabian va reveni anul viitor în România şi va concerta atât în Bucureşti cât şi în Cluj. Primul concert va avea loc pe 20 aprilie, de la ora 20, în Sala Polivalentă din Cluj. Pe 22 aprilie o puteţi vedea, de la aceeaşi oră, în Sala Palatului din Bucureşti.

Preţurile biletelor sunt uşor mai scumpe în capitală însă puteţi beneficia de reduceri dacă le veţi cumpăra începând de acum.

Biletele la concertul Larei Fabian din Bucureşti sunt cu 20 de lei mai ieftine în presale, cu excepţia biletelor din categoria a IV-a unde reducerea e dublă, de 40 de lei. În acest moment, cel mai ieftin bilet este cel din categoria a VI-a care costă 109 lei, iar cel mai scump e de 360 de lei pentru VIP. Preţurile pentru primele cinci categorii sunt de 319 lei, 259 lei, 219 lei, 159 lei şi 119 lei.

După cum spuneam, pentru concertul din Cluj veţi scoate mai puţini bani din buzunar pentru că biletele încep de la 69 de lei şi ajung până la 310 lei. Mai găsiţi bilete la următoarele preţuri: 259 de lei, 219 lei, 159 lei, 119 lei şi 89 lei. Puteţi cumpăra biletele din reţeaua Eventim.

Având în vedere că artista şi-a lansat pe 6 noiembrie un nou album care se numeşte Ma vie dans la tienne, nu ştiu în ce măsură vom mai putea asculta piesele care au consacrat-o pe aceasta. Probabil îşi va promova noul album însă două, trei piese vechi cred că vor fi cântate.

Piesa care dă numele noului album aţi putut să o ascultaţi pe cafeagratis.ro cu fix o lună înainte de a fi lansat noul material discografic.

Noul album conţine 11 piese şi probabil se pliază cel mai bine pe ce simte Lara Fabian, fiind dedicat fiicei, soţului şi celei mai bune prietene.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *