România-Finlanda, bilete gratuite sau foarte ieftine la meciul de joi

539

Se spune că veştile bune vin în pereche. Ok! Poate că sloganul e puţin diferit, însă de data asta se aplică varianta optimistă. După ce ieri Comisia de Apel a UEFA a decis să ridice interdicţia României de a juca meciul cu Finlanda fără spectatori, astăzi preşedintele FRF a anunţat un preţ al biletelor extrem de permisiv. Astfel că toate biletele vor costa 20 de lei, cu excepţia celor V.I.P.

Cei aproape 10.000 de fani care şi-au achiziţionat bilete virtuale în campania Arena Fanilor, ce a avut sloganul „jucăm fără spectatori dar fără suporteri niciodată”, vor intra gratuit dacă îşi vor schimba biletul cu unul real până miercuri la ora 11:00.  

Amintim că pe 17 septembrie UEFA a decis ca echipa naţională de fotbal a României să joace cu porţile închise meciul de joi şi să plătească o amendă de 110.000 de euro după incidentele provocate de suporteri la meciurile cu Ungaria şi Grecia.

Biletele pot fi achiziţionate de pe site-ul FRF încă de la ora 11:00. După ora 14:00 se vor deschide şi casele de bilete. Una dintre casele de bilete de pe bulevardul Basarabia va avea program non-stop până la ora meciului. Pentru a nu lăsa speculanţii să fructifice această ocazie, fiecare persoană poate cumpăra maxim patru bilete.

Cei care şi-au cumpărat biletele virtuale de care vorbeam mai sus le pot preschimba, începând cu ora 16:00, până mâine la ora 11:00. Pot face acest lucru cu ajutorul codului unic primit pe adresa de e-mail înregistrată în sistem. Aceştia vor primi un loc în zona special amenajată din Tribuna EST. Mai multe detalii le găsiţi pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Meciul România-Finlanda va avea loc joi, de la ora 21:45 pe Arena Naţională. Dacă România învinge, poate obţine calificarea în grupele Campionatului European de Fotbal din Franţa. În acest moment, când au mai rămas câte două jocuri de jucat pentru fiecare echipă, Irlanda de Nord ocupă locul 1 în grupa F, cu 17 puncte. România ocupă locul 2 cu 16 puncte, iar Ungaria e pe locul trei cu 13 puncte. Singura ţară ce ar mai putea prinde pe ultima sută de metri calificarea, jucând barajul, este Finlanda, care a strâns 10 puncte.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *