Acasă Diverse Trailere Primul trailer şi sinopsis-ul Gods of Egypt

Primul trailer şi sinopsis-ul Gods of Egypt

207
1
DISTRIBUIȚI
Gods of Egypt

Astăzi, Lionsgate a lansat primul trailer Gods of Egypt în care apar Gerard Butler şi Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister din Game of Throns). Imaginile sunt foarte colorate iar efectele speciale sunt pe alocuri fenomenale dar şi exagerate în anumite cazuri.

Îmi plac mult efectele care nu se văd. De exemplu reconstruirea naturii şi a multimii. La partea cu zei nu mă pronunţ. Una peste alta din acest trailer nu pot decât să deduc ca s-a vrut a se face ceva măreţ şi s-a lucrat cu profesionişti. Dacă va fi un film bun sau mediocru depinde doar de scenariu.

Regia îi aparţine lui Alex Proyas care nu are filme pe care să le dai exemplu, în sensul că nu sunt memorabile, dar am văzut vreo trei din ele şi vă pot garanta că ştie să pună actorii în valoare. Şi că tot am ajuns la actori, doi dintre ei i-am numit deja. Gerard Butler îl joacă pe Set, iar Nikolaj pe Horus. Zeul suprem, Ra, e jucat de Geoffrey Rush (căpitanul Hector Barbossa din Piraţii din Caraibe). Printre actori se mai numără Rufus Sewell (The Pillars of the Earth).

Efectele speciale sunt realizate de o parte din cei care au lucrat şi la Mad Max: Fury Road. De fapt, aproximativ 200 dintre oamenii care au lucrat la acel film, inclusiv dintre actori, se regăsesc şi în echipa acestei pelicule. Peisajul saharian este de fapt australian. Multe scene au fost trase în Australia.


Sinopsis Gods of Egypt. Umanitatea atârnă de un fir de aţă şi pentru salvarea ei luptă un erou muritor numit Bek. În acest scop, acesta se angajează într-o călătorie palpitantă în urma căreia va încerca să îşi salveze şi iubita.

Pentru a avea sorţi de izbândă, acesta este nevoit să apeleze la ajutorul lui Horus pentru a lupta împreună împotriva lui Set, zeul nemilos al întunericului care a uzurpat tronul Egiptului, care s-a transformat dintr-un loc paşnic şi prosper într-unul plin de haos şi conflicte.

Gods of Egypt va avea premiera în 3D şi 2D pe 26 februarie 2016.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] Actorii joacă impecabil dar nu ar trebui să ne surprindă având în vedere numele. Salma Hayek joacă rolul unei femei fatale dar apar doar în câteva secvențe. Samuel L. Jackson și Ryan Reynolds sunt actorii principali, iar Gary Oldman joacă principalul rol negativ însă nici prezența lui în film nu este prea mare. Elodie Yung joacă cel mai important rol secundar și o face foarte bine. Franțuzoaica a reuși până acum să se strecoare neobservată publicului mare deși a jucat în filme precum G.I. Joe: Retaliation, Daredevil sau Gods of Egypt. […]

LĂSAȚI UN MESAJ