Primul trailer Southpaw ne promite un film excepţional

334

Cu o distribuţie de excepţie şi cu un trailer fantastic, Southpow ne dă speranţe că poate fi o dramă cel puţin la fel de bună precum Warrior. Nu folosesc aceste cuvinte de dragul de a le folosi ci chiar cred în ele.

Primul trailer a apărut de curând şi din păcate am impresia că arată prea mult, în sensul că vedem moartea unui personaj jucat de un actor care ar putea atrage spectatori la cinema. Din punct de vedere al marketingului nu ştiu dacă e cea mai bună decizie. Dar poate că e doar o strategie de a împinge spectatorul spre anumite aşteptări care să fie apoi răsturnate, în sens pozitiv.

Jake Gyllenhaal joacă rolul unui sportiv care boxează pentru a recupera custodia fiicei sale, pe care o pierde în urma unui eveniment nefericit. Actorul a arătat în numeroase ocazii că poate juca orice tip de rol.

Alături de el vor juca Rachel McAdams şi Forest Whitaker. Ambii au făcut cele mai bune roluri ale lor în drame. Cel puţin asta e părerea mea. Rachel a jucat exemplar în The Notebook, iar Forest în The Last King of Scotland.

Din acest punct de vedere pot sta liniştit. Mă îngrijorează puţin faptul că au fost distribuiţi oameni care nu sunt actori de profesie. Mă refer aici la 50 Cent şi Rita Ora.

Un alt lucru îngrijorător este că unul dintre cei doi scenarişti a scris The Expendables 2.  😀 

Regizor este Antoine Fuqua. Acesta a regizat The Equalizer şi Cod roşu la Casa Albă.

Southpaw a fost filmat la Universitatea din Indiana şi la Complexul Atletic din oraş. Va apărea pe ecrane pe 31 iulie 2015.

Sinopsis oficial Southpaw

În Southpaw aflăm povestea lui Billy „The Great” Hope, campion mondial la box, categoria mijlocie, la juniori. În urma unui eveniment tragic pierde totul şi intră în ring pentru a recâştiga ceea ce iubeşte cel mai mult.

Sincer, sinopsis-ul oferit e ciudat de expeditiv, în comparaţie cu trailer-ul. Cu toate acestea, recunosc că a devenit filmul pe care îl aştept cel mai mult în 2015. Sper să nu dezamăgească.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *