X-Men Apocalypse

Primul trailer X-Men: Apocalypse

670

A venit timpul să vorbim de primul trailer X-Men: Apocalypse care tocmai a fost lansat în online. După cum ştiaţi, Hugh Jackman nu apare în film însă putem vedea câteva scene cu Jennifer Lawrence, cea care a spus că acesta va fi ultimul film din serie în care va juca. Să sperăm că se va întâmpla o minune şi vom putea şterge cu buretele această declaraţie.

În Apocalypse James McAvoy se întoarce pentru a îl juca pe Profesorul X, alături de Jennifer Lawrence care o va interpreta pe Mystique, într-un rol de lider al celor de partea binelui. În film vor mai juca Michael Fassbender (Magneto), Nicholas Hoult (Bestia), Evan Peters (Quicksilver), Rose Byrne şi Lucas Till.

Noua pleiadă de mutanţi va fi interpretată de Tye Sheridan, Olivia Munn, Alexandra Shipp (Storm), Sophie Turner, Ben Hardy şi Lana Condor. Oscar Isaac va juca rolul negativ al temutului Apocalyse. Pe Sophie Turner o ştiţi din Game of Thrones unde o interpretează pe Sansa Stark dar şi din Barely Lethal unde a jucat rolul negativ.


Sinopsisul oficial X-Men:Apocalypse. Încă de la începuturile civilizaţiei a fost venerat ca pe un zeu. Apocalypse este primul şi cel mai puternic mutant din universul X-Men pentru că de-a lungul timpului a acumulat puterile altor mutanţi şi a devenit astfel nemuritor şi invincibil. După mii de ani se trezeşte şi strânge o echipă de mutanţi, printre care şi Magneto, pentru a distruge lumea şi pentru a crea o nouă ordine mondială peste care să conducă.

Raven (Jennifer Lawrence) alături de Profesorul X se văd nevoiţi să strângă o echipă de tineri mutanţi pentru a dejuca planul lui Apocalyse, încercând astfel să salveze planeta.

Mai jos aveţi şi câteva fotografii făcute publice de 20th Century Fox. Restul, de până la 40, le veti găsi, până la momentul premierei filmului, pe pagina noastră de Facebook.

X-Men Apocalypse 3

X-Men Apocalypse 4

X-Men Apocalypse poster afis

X-Men Apocalypse 1

X-Men Apocalypse 2

X-Men: Apocalypse este programat să apară pe ecrane la sfârşitul lunii mai a anului 2016. Mai avem de aşteptat o jumătate de an până atunci.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *