Producția sezonului 3 din Lucifer se mută în Los Angeles

284

Primele două sezoane din Lucifer au fost filmate în Vancouver, Canada. Cel de-al doilea sezon a luat o pauză pe 30 ianuarie, la episodul 13. Acest sezon va avea în total 22 de episoade, iar episodul 14 va fi lansat pe 1 mai.

Producția celui de-al treilea sezon se va muta în Los Angeles, iar sezonul va avea tot 22 de episoade. Nu știm încă dată exactă a lansării pentru că abia a fost anunțat și evident că nu au început filmările lui.

Teoretic, data la care va fi lansat se va anunța după terminarea celui de al doilea sezon și va fi aleasă în funcție de cum vor decurge filmările.

Putem însă anticipa că cel de-al treilea sezon din Lucifer să debuteze în toamnă, probabil la începutul lunii octombrie, așa cum s-a întâmplat și cu sezonul 2. Până atunci va trebui să ne mulțumim cu reluarea sezonului 2, care va avea loc pe 1 mai 2017.Cafea Gratis este un proiect conceput ca un ghid pentru cei care își doresc să își petreacă un timp liber de calitate, indiferent de modalitatea aleasă: vacanțe, filme, muzică, lectură, concerte etc. Pe lângă recomandări nu lipsesc știrile sau informațiile relevante din domeniile amintite mai devreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *