Red Blonde

Red Blonde, concert în True Club

418

Pe 26 septembrie, veveriţele lui Maruţă, Alina şi Madălina, Red Blonde, vor cânta în True Club din Bucureşti. Trupa înfiinţată în 2008 este cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune din zona cover-urilor. Treptat, aceasta şi-a îmbogăţit repertoriul cu propriile piese, unele dintre ele având succes pe radio.

Cele două vor veni cu un band compus din Mihnea Stănescu, clape şi voce, Viorel Sârbu, clape, Alex Gavril, chitară, Mike Dragomir, bas, şi Nicu Lichirie, tobe.

Red Blonde va cânta pe la miezul nopţii. Înainte de asta, după ora 22:00, DJ Ollo vă va pune muzica. Biletul costă 20 de lei şi se va transforma în voucher de consumaţie. Vă puteţi face rezervările la 0727.488.087.

Tot mâine, pe Alina o puteţi vedea în piesa „Magie într-un pahar cu apă” ce se joacă la Teatrul de pe Lipscani, de la ora 11:00. Spectacolul este adresat copiilor cu vârste între cinci şi zece ani, iar Alina joacă personajul principal Oti, o fetiţă „îndrăgostită” de dulciuri şi „certată” cu legumele şi fructele.

Mădălina Petre face parte, începând din septembrie, din proiectul Stage Academy unde este profesor de canto.

Astăzi, în True Club va veni D-lema, iar în octombrie vă puteţi întâlni cu Smiley, Red Parlament şi Vama. În noiembrie, pe 27, Delia va cânta în sufragerie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *