Resident Evil

În noul Resident Evil va juca un actor din Game of Thrones

522

Producătorii francizei au anunţat noi distribuţii în următorul film Resident Evil: The Final Chaptre. Alături de Milla Jovovich vor mai juca Iain Glen, Shawn Roberts, Ruby Rose, Eloin Machen şi William Levy. De asemenea a fost anunţat şi sinopsisul oficial pe care îl puteţi citi în rândurile de mai jos.

Dacă numele anunţate mai sus nu vă spun nimic, o parte dintre actori sunt foarte uşor de recunoscut. Pe Iain Glen îl ştiţi din Game of Thrones (Jorah Mormont, sfătuitorul lui Daenerys), Borgia (Girolamo Savonarola) sau Downton Abbey (Sir Richard Carlisle). Pe Shawn Roberts îl ştiţi chiar din filmele anterioare unde l-a jucat pe Albert Wesker, iar pe William Levy îl ştiţi din telenovele. Chiar dacă nu sunteţi fani ai acestui gen, e imposibil să nu îl fi văzut în timp ce schimbaţi canalele.

Înaintea lor au fost anunţaţi oficial Rola, Milla Jovovich şi Ali Larter, iar la nivel de zvon, Wentworth Miller, Sienna Guillory şi Spencer Locke. Rămâne de văzut cine va fi confirmat. Zvonurile au apărut ca urmare a faptului că filmările erau programate să înceapă spre finalul anului 2013 dar au fost anulate pentru că Milla Jovovich, cu care până la urmă se identifică filmul, a rămas însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Sinopsis Resident Evil: The Final Chaptre. Umanitatea se ridică după evenimentele petrecute în ultimul film iar Alice este nevoită să se întoarcă în Raccon City, acolo unde a început totul şi unde Umbrella Corporation îşi adună forţele şi pune în pericol ultimii supravieţuitori ai apocalipsei. Într-o luptă contra-cronometru, ea îşi va uni puterile cu vechii prieteni şi cu un aliat pe care nu şi l-ar fi imaginat niciodată în echipa sa.

Noul Resident Evil este programat să apără la începutul anului 2017 şi va fi regizat de Paul W.S. Anderson, cel care a scris scenariul şi a produs toate filmele din franciză, regizându-le pe cele din 2002, 2010 şi 2012. În imaginea de mai sus îl vedeţi pe acesta dându-i indicaţii Millei Jovovich.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *