Rihanna

Rihanna şi SIA vor concerta pentru prima dată în România. Vezi când şi cât costă biletul!

481

La jumătatea lunii august Piaţa Constituţiei din Bucureşti va fi centrul distracţiei pentru că aici vor veni Rihanna, SIA, Steve Aoki, Selah Sue şi alţii. Un abonament pentru toate evenimentele, adica pentru zilele de 14, 15 si 17 august costă între 210 lei şi 777 de lei.

Cel mai ieftin bilet vă oferă un loc la Normal Circle iar cel mai scump la tribunele I si II. Celelalte abonamente pentru cele trei zile costă 518 lei la Golden Circle şi 702 lei la Diamond Circle. De reţinut că biletele la 210 lei sunt într-un număr limitat iar apoi pot fi achiziţionate la 270 de lei.

Pe 14 august 2016, Rihanna va urca în premieră pe o scenă din România. Concertul face parte din turneul The Anti World Tour, început anul trecut. Pe scenă va urca cel puţin un invitat însă nu avem nici un nume în acest moment.

Biletele pentru această zi costă între 194 de lei, la Normal Circle, şi 648 de lei la tribune. Biletul la Golden Circle costă 464 de lei iar cel la Diamond Circle 572 de lei. Există şi bilete la preţ redus însă numai la Normal Circle. Primele bilete scoase la vânzare vor costa 151 de lei, apoi următoarele le puteţi cumpăra cu 172 de lei pentru ca în cele din urmă să coste preţul întreg.

A doua zi, adică pe 15 august, pe aceiaşi scenă va urca Steve Aoki şi invitaţii săi. Biletele sunt mult mai ieftine, începând cu 86 de lei şi ajungând până la 270 de lei. Un număr limitat de bilete vor avea preţul de 54 de lei.

Sia

rollingstone.com

Pe 17 august românii o pot asculta pe SIA. Alături de ea, pe scenă vor urca Selah Sue, Falullah şi alţii. Biletele pentru această zi încep de la 172 de lei şi ajung până la 486 de lei, la tribune. Alte preţuri sunt 410 lei la, Diamond Circle, şi 270 lei, la Golden Circle. Primele bilete la Normal Circle vor costa doar 145 de lei.

Toate biletele le puteţi cumpăra de pe eventim.ro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *