Rihanna

Rihanna va juca într-un SF

358

Luc Besson a anunţat pe contul său de Instagram că Rihanna va juca în noul său film SF, Valerian and the City of a Thousand Planets, bazat pe benzile desenate franceze „Valerian şi Laureline” create în 1967. Regizorul francez a scris scenarii şi a regizat filme din sfere total diferite. Mă gândesc aici doar la Leon şi Al Cincilea Element.

Luc Besson a mai regizat filmele Nikita, Ioana D’Arc sau Lucy pe care le-a şi scris ori regizat. Ca scenarist sau producător a fost implicat în realizarea filmelor din seria Taken sau Taxi ori în a altor filme precum Les rivieres pourpres 2, Banlieue 13, Transporter, Love and Other Disasters sau Bandidas. Este cu alte cuvinte una dintre legendele vi ale cinematografiei franceze.

Rihanna şi-a făcut debutul ca actriţă în 2012 când a jucat în Battleship. A mai avut roluri în This Is The End, Annie şi Love Thy Neighbhor. A dat glas unui personaj din animaţia Home iar vocea ei s-a auzit pe coloana sonoră a numeroase filme printre care Sydney White, Gossip Girl, Loops!, I Love You, Man sau The Vampire Diaries.

În Valerian and the City of a Thousand Planets, Laureline şi Valerian explorează planeta Syrthe, planeta centrală a unui sistem format din 1000 de lumi. Misiunea lor e de cerceta dacă locuitorii acesteia pot reprezenta un pericol pentru pământeni. Vor descoperi o planetă condusă de aristocraţi aflaţi în decadenţă, o populaţie pregătită pentru revoltă şi un grup de bărbaţi mascaţi şi înţelepţi care trag sforile. Pământenii vor trebui să aleagă o tabără.

Scenariul e scris chiar de Luc Besson care are şi calitatea de producător. În film au fost cooptaţi până acum Clive Owen, Clara Delevingne şi Dane DeHaan. Filmul urmează a fi lansat în 2017 iar locaţiile de filmare se află în Franţa, cel puţin până acum
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *