Românii au talent au făcut praf concurenţa

538

Prima emisiune a noului sezon Românii au talent a zdrobit ceilalţi concurenţi, având un vârf de audienţă de 5.082.000 de spectatori la ora 22:45, dublu chiar şi faţă de cele mai urmărite programe de pe Pro TV din acesta an – Sunt celebru, scoate-mă de aici şi Ferma Vedetelor.

Al cincilea sezon a adus câteva noutăţi importante în ceea ce priveşte echipa. Este primul sezon fără producătoarea Mona Segall şi fără Mihai Petre. Membrii juriului au devenit patru, în loc de trei, după aducerea Mihaelei Rădulescu şi a lui Bebe Cotimanis.

Emisiunea s-a intersectat cu serialul turcesc Trădarea, de pe Kanal D şi cu filmul Tango and Cash, de pe Antena 1, în care joacă Sylvester Stallone.

La nivel naţional, show-ul a fost urmărit, în medie, de 4,4 milioane de români pe minut, de patru ori mai mult decât locul 2 (Kanal D) şi de nouă ori mai mult decât locul 3 (Antena 1).

Aproape 2,1 milioane de telespectatori care au văzut emisiunea au fost din mediul urban. Kanal D a avut 700.000 de spectatori de la oraşe, de 3 ori mai putini decât Pro TV, dar mai mult de jumătate faţă de locul 3 (Antena 3). Celălalt post din trustul Media Intact a fost pe locul 4 cu o audienţă de zece ori ai mică decât cea a emisiunii Românii au talent.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *