Românii au talent va începe luna aceasta

266

Pro TV a anunțat data în care va fi lansat noul sezon al emisiunii Românii au talent. Acesta va debuta pe 17 februarie, de la ora 20:30. Emisiunile următoare vor avea loc în fiecare zi de vineri, de la aceeași oră.

Formula e aceeași. Vor juriza Andi Moisescu, Andra, Mihaela Rădulescu și Florin Călinescu. Vor prezenta Smiley și Pavel Bartoș.

Pe site-ul Pro TV fiecare vedetă din juriu a spus ce așteptări are de la noul sezon. Evident toți se arată încântați. Florin Călinescu este singurul care și-a adaptat discursul la ce se întâmplă în acest moment în România.

„Odată cu schimbarea politică din toamna anului trecut, după cum se vede, românii au din ce în ce mai mult talent! Noi îi „condamnăm” să nu se mai uite la altă emisiune și îi „grațiem” să se uite la Românii au talent si sper sa fiți de acord cu noi la fel de mulți ca anul trecut”, a spus acesta.

 Cafea Gratis este un proiect conceput ca un ghid pentru cei care își doresc să își petreacă un timp liber de calitate, indiferent de modalitatea aleasă: vacanțe, filme, muzică, lectură, concerte etc. Pe lângă recomandări nu lipsesc știrile sau informațiile relevante din domeniile amintite mai devreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *