paula mclain zbor in jurul zoarelui

Romanul „Zbor în jurul soarelui” va fi lansat la Librăria Humanitas Cișmigiu

465

Librăria Humanitas din Cișmigiu va găzdui astăzi lansarea cărții ”Zbor în jurul soarelui”, de Paula McLain, autoare a unor cărți precum ”Soția din Paris”. Romanul ce va fi lansat astăzi este un best seller mondial, tradus în peste 25 de țări. În curând va fi ecranizat.

Lansarea cărții va avea loc de la ora 19:00, iar publicul va avea acces doar pe bază de rezervare care poate fi obținută până astăzi, 6 iulie, la ora 18:30. Rezervarea se face în limita a 100 de locuri, la numărul de telefon 021.311.40.01 sau pe adresa de e-mail cismigiu@humanitas.ro.

La eveniment vor participa Sandra Ecobescu, președinte Fundația Calea Victoriei, Dana Jenaru, critic literar și Mihaela Cârlan, redactor-șef Catchy. Întâlnirea va fi moderată de directorul general Humanitas Fictions, Denisa Comanescu.

Zbor în jurul soarelui este o carte ce o pune în centrul ei pe Beryl Markham, o tânără ajunsă de mică într-o fermă din Kenya, unde este părăsită de mamă foarte repede.

Se dezvoltă într-o tânără excentrică și cutezătoare. Fiind crescută într-un alt mediu decât ceilalți britanicii, are o altă viziune despre lume.

Are o meserie de antrenoare de cai de curse, lucru neobișnuit pentru o femeie. E mereu condamnată pentru relațiile ei amoroase și într-un final decide să se detașeze de tot și să își urmeze visul, devenind aviatoare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *