Ruby Spaks (2012)

459

Ruby Sparks este unul dintre cele mai reușite filme romantice ale anului 2012. Are o poveste interesantă prin faptul că e regizat de Jonathan Dayton și Valerie Faris, care alcătuiau un cuplu în acel moment. De asemenea, actorii principali, Paul Dano și Zoe Kazan, alcătuiau și ei un cuplu.

Scenariul este scris chiar de Zoe Kazan și e făcut în mod special pentru ei doi. Aceasta a demonstrat încă de atunci că are un talent uimitor pentru a scrie scenarii, chiar dacă ulterior s-a axat aproape în totalitate doar pe actorie.

Vorbim practic de un film independent, construit ca unul foarte comercial, dar în același timp memorabil pentru genul lui.

Imaginea, distribuția și restul detaliilor sunt cel puțin de nivel mediu. Umorul este pe alocuri superb, chiar dacă nu e acel gen de film în care râzi de la început până la sfârșit fără a avea prea multe motive serioase.

În film apare foarte puțin și Antonio Banderas. Chiar dacă este pus pe afiș, nu are un rol foarte important în peliculă, dar acest lucru nu este nici pe departe un minus.

Sinopsis Ruby Sparks. Calvin este un tânăr romancier ce trece printr-o cruntă criză de inspirație. Este presat să scrie un roman și nu știe cu ce să înceapă.

Are norocul de a o visa pe Ruby și decide să scrie despre ea, numai că la un moment dat planurile se confundă. Ruby începe să apară peste tot. El știe că nu e reală însă faptul că îi apare și în viața reală îl derutează profund. Se îndrăgostește de ea doar oare ce șanse are o astfel de poveste de dragoste!?

An: 2012 IMDb: 7.2 Regie: Jonathan Dayton și Valerie Faris Cu: Zoe Kazan, Paul Dano, Antonio Banderas Gen: fictiune, romantic, umor Durată: 104 minute
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *