Salman Khan

Salman Khan a fost ACHITAT de toate acuzaţiile

541

Se pare că procesele lungi şi costisitoare nu au loc doar în România. Salman Khan se plimbă prin instanţele penale încă din 2002 şi abia acum a fost achitat de toate acuzaţiile, însă procesul e posibil să nu se fi terminat încă.

În urmă cu 14 ani, starul indian a fost acuzat că a ucis cu maşina un om si a rănit alte patru persoane fără adăpost. Salman Khan este acuzat că ar fi consumat alcool şi a fugit de la locul faptei însă acesta s-a apărat spunând că la volan a fost şoferul acestuia. Anul acesta, în luna mai, o instanţă a decis că Salman Khan s-a aflat la volan şi l-a condamnat la 5 ani cu executare pentru ucidere din culpă. Sentinţa a fost suspendată după numai două zile.

Ieri, Înalta Curte din Mumbay l-a achitat pe actor de toate acuzaţiile. Cu toate acestea, asupra deciziei se poate face recurs la Curtea Supremă de Justiţie. Aşadar, actorul mai are mult până să afle decizia finală a justiţiei şi asta îi încurcă planurile enorm.

E foarte dificil, ca producător de film, să semnezi cu un actor care la mijlocul filmărilor ar putea să îţi fie încarcerat. Probabil dacă nu ar fi fost vorba de Salman Khan, alt actor nu ar mai fi prins atâtea contracte.

Actorul e atât de important încât o eventuală condamnare la închisoare ar costa îndustria de la Bollywood enorm. E greu de estimat acum cam cât însă gândiţi-vă că doar sumele anuale încasate de acesta se învârt în jurul a 30 de milioane de dolari, adică cam cât câştigă Tom Cruise sau Adam Sandler. Dintre actriţele de la Hoolywood doar Jennifer Lawrence câştigă mai mult.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *