Sandra Bullock

Sandra Bullock va juca în noul Ocean’s Eleven

363

Sandra Bullock a primit rolul principal într-un nou film Ocean’s Eleven. Nu ştim încă dacă o va interpreta pe Danielle Ocean, una dintre fostele soţii ale lui Danny, plină de resentimente faţă de acesta. Ştim însă că filmul va fi regizat de Gary Ross, cel care şi-a pus semnătura, în această calitate, pe Hunger Games.

Actriţa va apărea pe ecrane în curând în satira politică Our Brand is New Crisis. Va juca rolul unei femei foarte bine pregătită pentru campaniile electorale ce este trimisă în America de Sud pentru a ajuta la instalarea unui nou lider. Acesta este primul film în care joacă după All About Steve din 2009. Tot ea este unul dintre producători alături de George Clooney, care a jucat deja în franciza Ocean’s Eleven.

Despre filmele anterioare

Primul film din franciză a apărut în 1960 şi i-a avut printre actori pe Frank Sinatra şi Dean Martin. Au urmat apoi trei filme care au fost gândite ca făcând parte dintr-o trilogie.

Primul dintre ele a fost cel din 2001 care a păstrat titlul original şi în care a jucat George Clooney, Brad Pitt, Mat Damon, Andy Garcia şi Julia Roberts. În el, Danny Ocean şi ales 11 complic cu care a plănuit jefuirea a trei cazinouri din Las Vegas, în acelaşi timp.

Următorul film, Ocean’s Twelve, a apărut în 2004 şi i-a păstrat pe actorii enumeraţi deja. Lor li s-au adăugat Catherine Zeta-Jones. De data aceasta, Danny îşi măreşte echipa cu încă un membru şi plănuieşte să dea trei jafuri mari în Europa.

Al treilea film a apărut în 2007 şi s-a numit Ocean’s Thirtheen, Din el au dispărut Zeta-Jones şi Julia Roberts însă a apărut Al Pacino.

Aşadar, Sandra Bullock este încă un nume important aşezat printre pleiada de staruri ce au dat viaţă acestei francize. Rămâne de văzut câţi dintre actorii anteriori vor reveni. Nu mă refer la cei din 60, pentru ca din păcate nu mai e posibil, ci la cei din deceniul trecut.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *