Scarlett Johansson s-a căsătorit în secret

261

În presa internaţională a apărut zvonul conform căruia actriţa americană s-ar fi căsătorit, în secret în luna septembrie a acestui an.

Scarlett Johansson şi jurnalistul francez Romain Dauriac, au mers în faţa altarului, în Colorado, imediat după ce li s-a născut primul copil, după cum a recunoscut un apropiat al celor doi pentru The New York Post. 

Până acum nu avem o confirmare oficială. Ştim însă că Scarlett Johansson şi R. Dauriac s-au logodit în luna septembrie a anului trecut. 

Francezul s-a născut pe 1 ianuarie 1982 şi a devenit editor al revistei franceze Clark, în care scria despre arta urbană din întreaga lume. După ce a părăsit publicaţia, a devenit managerul unei agenţii de publicitate.

Acesta a început să se întâlnească cu Scarlett Johansson din noiembrie 2012, după ce i-a fost prezentat de un prieten comun, Fuzi, un artist al tatuajelor.

Scarlett nu e însă la prima căsătorie. Aceasta a mers în faţa altarului, pentru prima dată, cu Ryan Reynolds, în 2008, însă, cei doi au divorţat în 2011. 

Despre Scarlett Johansson

S-a născut pe 22.11.1984 în New York, într-o familie cu patru copii, două fete şi doi băieţi. Unul dintre fraţi îi e geamăn.

Primul rol într-un film a fost cel din North (1994) unde a jucat alături de Elijah Hood, însă prima producţie de renume în care a apărut a fost Home Alone 3, din 1997. Au urmat alte filme de succes: Lost in Translation, Girl With a Pearl Earring, The Prestige, The Other Boleyn Girl, Iron Man 2, The Avengers şi Captain America: The Winter Soldier. 

Acestea sunt doar câteva din numeroasele filme în care a jucat. Printre următoarele proiecte în care o vom vedea se găsesc The Avenger: Age of Ultron (2015) şi Hail Caesar (2016). A semnat deja şi pentru vocea lui Kaa din Cartea Junglei (2015).Cafea Gratis este un proiect conceput ca un ghid pentru cei care își doresc să își petreacă un timp liber de calitate, indiferent de modalitatea aleasă: vacanțe, filme, muzică, lectură, concerte etc. Pe lângă recomandări nu lipsesc știrile sau informațiile relevante din domeniile amintite mai devreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *