Scarlett Johansson s-a căsătorit în secret

502

În presa internaţională a apărut zvonul conform căruia actriţa americană s-ar fi căsătorit, în secret în luna septembrie a acestui an.

Scarlett Johansson şi jurnalistul francez Romain Dauriac, au mers în faţa altarului, în Colorado, imediat după ce li s-a născut primul copil, după cum a recunoscut un apropiat al celor doi pentru The New York Post. 

Până acum nu avem o confirmare oficială. Ştim însă că Scarlett Johansson şi R. Dauriac s-au logodit în luna septembrie a anului trecut. 

Francezul s-a născut pe 1 ianuarie 1982 şi a devenit editor al revistei franceze Clark, în care scria despre arta urbană din întreaga lume. După ce a părăsit publicaţia, a devenit managerul unei agenţii de publicitate.

Acesta a început să se întâlnească cu Scarlett Johansson din noiembrie 2012, după ce i-a fost prezentat de un prieten comun, Fuzi, un artist al tatuajelor.

Scarlett nu e însă la prima căsătorie. Aceasta a mers în faţa altarului, pentru prima dată, cu Ryan Reynolds, în 2008, însă, cei doi au divorţat în 2011. 

Despre Scarlett Johansson

S-a născut pe 22.11.1984 în New York, într-o familie cu patru copii, două fete şi doi băieţi. Unul dintre fraţi îi e geamăn.

Primul rol într-un film a fost cel din North (1994) unde a jucat alături de Elijah Hood, însă prima producţie de renume în care a apărut a fost Home Alone 3, din 1997. Au urmat alte filme de succes: Lost in Translation, Girl With a Pearl Earring, The Prestige, The Other Boleyn Girl, Iron Man 2, The Avengers şi Captain America: The Winter Soldier. 

Acestea sunt doar câteva din numeroasele filme în care a jucat. Printre următoarele proiecte în care o vom vedea se găsesc The Avenger: Age of Ultron (2015) şi Hail Caesar (2016). A semnat deja şi pentru vocea lui Kaa din Cartea Junglei (2015).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *