Scarlett Johansson va juca în The Psihopat Test

479

The Psihopat Test este o adaptare după cartea cu acelaşi nume, scrisă de Jon Ronson, ce va fi regizată de Jay Roack, după cum ne anunţă Universal Pictures.

Primul nume sonor din distribuţie e Scarlett Johansson, care va fi, cel mai probabil, locomotiva filmului. Aceasta va mai juca în The Avenger: Age of Ulthron (2015), Hail, Caesar (2015), Captain America: Civil War (2016) şi Gost in the Shell (2017).

Kristin Gore va scrie scenariul şi a primit provocarea de a explora conceptul de psihopatie şi industria bolilor mintale. Cartea ne sugerează faptul că mulţi dintre psihopaţi ajung în funcţii cheie, în cadrul unor companii şi, de ce nu, în interiorul statului.

Rămâne de văzut dacă rezultatul final va fi perceput de public ca un thriler psihologic, aşa cum îşi propun cei implicaţi, sau nu.

Cum scenariul nu a fost scris încă, rămâne să ne aplecăm privirea asupra cărţii.

Plecând de la ideea că o persoană din o sută e psihopată, Jon Ronson a reuşit să scrie cel mai vândut material despre psihopaţi din istoria publicaţiei New York Times.

Înainte de a se apuca de scris, s-a întâlnit cu un psiholog şi un pacient al unui azil de criminali nebuni. Acest lucru l-a ajutat să facă romanul lui să pară cât mai autentic.

De asemenea, a făcut cunoştinţă cu mai mulţi oameni ce au devenit, pe parcurs, subiecţii lucrării sale, printre care un CEO important ce a luat parte la închiderea mai multor fabrici şi la concedierea oamenilor, dar şi cu criminali în serie.

The Psihophat Test a apărut pe piaţă în luna mai a anului 2011 şi recenziile în privinţa modului în care a fost scrisă cartea au fost aproape unanim pozitive. 

Au existat numeroase controverse asupra ideilor lansate în roman, referitoare la fenomenul psihopatiei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *