vin diesel

Se caută regizor pentru Fast and Furious 8. Pe el îl preferă Diesel!

467

După ce Vin Diesel s-a certat cu James Wan, lucru neconfirmat de cei doi, regizorul a părăsit echipa de filmare (oficial din proprie iniţiativă) a următoarei pelicule Fast and Furious 8, astfel încât postul de regizor a rămas liber iar actorul se pare că e un pion important în numirea înlocuitorului acestuia, fiind şi unul dintre producători.

James a ales paradoxal să regizeze proiecte mai puţin „promiţătoare”, cum ar fi The Conjuring 2 şi Aquaman, unde nu are acelaşi buget şi nici aceleaşi staruri, după ce regizarea lui Fast and Furious 7 a adus încasări colosale, mult peste aşteptări. Cu siguranţă, succesul a fost datorat unui cumul de factori, nefiind singurul „vinovat”, dar a dovedit că poate să se ridice la aşteptări. Aşadar, înclin să cred că nu capacitatea lui de a duce filmul la capăt a fost motivul despărţirii.

Astăzi, Vin Diesel a lăsat un mesaj pe Facebook în care şi-a arătat susţinerea pentru Rob Cohen, cel care a regizat The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, unde a avut pe mână un buget de aproximativ 145 de milioane de dolari, şi The Boy Next Door. Ambele au fost însă sub aşteptări. Rob e cel care a regizat primul film din franciză unde a avut şi un rol minor, în care livra pizza. Diesel a mai colaborat cu el în 2002 la filmul XXX.

În acest moment, Vin e angrenat în următoarele proiecte: The Last Witch Hunter, Triplu X, Billy Lynn’s Long Halftime Walk şi Gardienii Galaxiei 2.

Va juca şi în Fast and Furious 8 care va apărea în 2017. Se parea că scenariul e scris deja şi la el a lucrat Gary Scott Thompson, cel care şi-a adus contribuţia şi la ultimele patru filme, plus al doilea, din franciză.

O parte din actori au fost anunţaţi deja. Lângă Diesel vor reveni Jason Statham şi Dwayne Johnson. Eva Mendez se zvoneşte că se va alătura şi ea celor trei însă e neconfirmată încă. La un moment dat se lansase pe piaţă ideea că Russell va avea o contribuţie mai mare în noul film însă nu aş putea spune dacă va juca sau nu în cele din urmă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *