Se întoarce oare Nina Dobrev în ultimul sezon din The Vampire Diaries!?

373

Ultimul episod din serialul The Vampire Diaries va fi difuzat de CW pe 10 martie 2017. E vorba de episodul 16 din sezonul 8. Despre acest sezon știam că este ultimul însă până acum s-a tot vorbit de revenirea Ninei Dobrev în rolul Elenei.

La finalul lunii trecute, Nina Dobrev a postat pe Instagram un mesaj alaturi de o fotografie cu scenariul serialului datat în 2017, pe care unii l-au privit ca pe o confirmare a revenirii ei în serial. Din punctul nostru de vedere incertitudinea rămâne.

CW ne dă iar speranțe în ceea ce privește revenirea Elenei în serial. În urmă cu câteva ore a postat un mic teaser în care apare Nina Dobrev pentru o fractiune de secundă.

Aceste imagini nu sunt suficiente pentru a putea spune că se întoarce însă punând cap la cap toate informatiile am putea spera ca Dobrev să se întoarcă în ultimul episod, poate chiar și în penultimul.

Avand în vedere că scenariul fotografiat și urcat pe Instagram era datat cu ianuarie 2017, ne putem gândi că atunci a primit scenariul și eventual propunerea de a reveni. Dacă e așa, nu ar mai fi timp pentru a apărea și în alte episoade.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *