Sepultura aniversează 30 de ani de activitate la Bucureşti

417

24 noiembrie 2015 este data în care legendară trupă sud-americană de heavy metal va sărbători la Bucureşti 30 de ani de activitate. Show-ul va avea loc la Arenele Romane, o locaţie pe care membrii trupei o cunosc foarte bine şi unde susţin că s-au simţit apreciaţi.

Concertul va avea loc într-un cort încălzit astfel încât fanii nu îşi vor pune problema ploilor sau temperaturilor scăzute.

Primele 100 de bilete din categoria Acces General au un preţ redus, de 75 de lei. Următoarele 200 de bilete vor costa 85 de lei, iar restul biletelor, până în ziua concertului, vor costa 95 de lei. În ziua evenimentului va trebui să scoateţi din buzunar 100 de lei. A doua categorie de bilete, cele din faţa scenei, în număr de 250, costă 120 de lei.

Având în vedere că este un concert aniversar, cei de la Sepultura pregătesc un setlist care va include cele mai reprezentative piese din întreaga istorie a trupei, începând cu cele de pe albumul din 1986.

Turneul aniversar a început deja în iulie, iar trupa are programate o serie impresionantă de concerte în Europa, luând la pas aproape orice colţ al bătrânului continent. În acest moment se află în Franţa şi va urma Cehia şi Germania. În octombrie se vor muta în Argentina unde vor susţine cinci concerte. La începutul lui noiembrie vor reveni în Europa şi vor susţine câteva concerte în ţările nordice.

Sepultura s-a înfiinţat în 1984 şi îi avea în componenţă pe fraţii Cavalera, Igor şi Max. În prezent, trupa e formată din Derrick Green, voce, Eloy Casagrande, tobe, Andreas Kisser, chitară, şi Paulo Xisto Pinto, bas.

Interesant e că trupa avea deja şase-şapte ani de activitate când Eloy Casagrande s-a născut. Acesta are doar 24 de ani şi s-a alăturat trupei în 2011, fiind cel mai nou membru.

Primul album al trupei a apărut în 1986 şi se numea Morbid Visions. Au urmat alte 12 albume, cel mai recent fiind The Mediator Between Head and Hand Must Be the Heart din 2013.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *