Seriale care vor avea premiera sau vor fi reluate în martie 2017

659

Luna martie este plină de premiere, iar unele dintre ele sunt foarte așteptate. Vom avea de asemenea seriale care vor debuta în această lună cu primul sezon și ne dorim ca acestea să facă parte din cele care ne vor ține cu ochii în fața micului ecran.

Chicago Justice este un serial nou care va începe chiar pe 1 martie. Este vorba de un serial care va fi distribuit de NBC și care nu are actori foarte cunoscuți însă e unul care promite.

American Crime revine cu sezonul 3 pe 12 martie. Acest sezon va avea în total 10 episoade.

Iron Fist este un serial al cărui prim sezon va fi distribuit de Netflix pe 17 martie. În total vorbim de 13 episoade. Nu știm nimic încă de sezonul 2, care va apărea cel mai probabil dacă va avea succes primul. E vorba de un serial Marvel.

Shots Fired este un serial din categoria ”crimă”, ”dramă”. Primul sezon va începe pe 22 martie pe Fox.

Harlots este un serial ce va debuta pe Hulu în data de 29 martie. Este vorba de o dramă de epocă. Proprietarul unui bordel din Londra secolului XVIII se luptă pentru a le construi un trai liniștit fiicelor sale.

Pe 31 martie Netflix va urca pe propria platformă întregul sezon 1 din 13 Reasons Why. Este vorba de un serial cu adolescenți.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *