Serialul Snatch (Unde dai și unde crapă) va avea astăzi premiera pe AXN România

506

Serialul Snatch, o adaptare după filmul cu același nume, va avea premiera astăzi, 18 aprilie 2017, pe AXN, în România. E vorba desigur de primul sezon care a debutat peste ocean luna trecuta, pe 16 martie.

În Romania, serialul, tradus Unde dai și unde crapă, va fi difuzat în fiecare zi de marți de la ora 23:00, pe AXN și AXN HD. Sezonul 1 are în total zece episoade și nu știm încă dacă va fi produs și sezonul 2.

Spuneam că serialul este o adaptare a filmului cu același nume, regizat de Guy Ritchie și în care joacă Brad Pitt, Jason Statham, Benicio del Toro, Vinnie Jones, Alan Ford şi Dennis Farina. Pelicula a cunoscut un succes enorm în cinematografe.

În serial joacă Rupert Grint, Luke Pasqualino, Lucien Laviscount şi  Marc Warren. Dacă ați văzut filmul vă veți da seama despre ce e vorba în serial, dacă nu atunci o sa vă spun pe scurt. Un grup de escroci marunti care planuiesc un furt, iar situatia le scapă de sub control și se trezesc brusc ”in liga mare” a crimei organizate, acolo unde nu sunt obișnuiți, unde pericolele sunt mult mai mari, iar aceștia nu știu să le gestioneze. Practic, de aici se naște comedia.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *