Acasă Ştiri Cinematografie Serialul Snatch (Unde dai și unde crapă) va avea astăzi premiera pe...

Serialul Snatch (Unde dai și unde crapă) va avea astăzi premiera pe AXN România

166
0
DISTRIBUIȚI

Serialul Snatch, o adaptare după filmul cu același nume, va avea premiera astăzi, 18 aprilie 2017, pe AXN, în România. E vorba desigur de primul sezon care a debutat peste ocean luna trecuta, pe 16 martie.

În Romania, serialul, tradus Unde dai și unde crapă, va fi difuzat în fiecare zi de marți de la ora 23:00, pe AXN și AXN HD. Sezonul 1 are în total zece episoade și nu știm încă dacă va fi produs și sezonul 2.

Spuneam că serialul este o adaptare a filmului cu același nume, regizat de Guy Ritchie și în care joacă Brad Pitt, Jason Statham, Benicio del Toro, Vinnie Jones, Alan Ford şi Dennis Farina. Pelicula a cunoscut un succes enorm în cinematografe.

În serial joacă Rupert Grint, Luke Pasqualino, Lucien Laviscount şi  Marc Warren. Dacă ați văzut filmul vă veți da seama despre ce e vorba în serial, dacă nu atunci o sa vă spun pe scurt. Un grup de escroci marunti care planuiesc un furt, iar situatia le scapă de sub control și se trezesc brusc ”in liga mare” a crimei organizate, acolo unde nu sunt obișnuiți, unde pericolele sunt mult mai mari, iar aceștia nu știu să le gestioneze. Practic, de aici se naște comedia.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ