Shia LaBeouf a fost arestat la un protest anti Trump

329

Actorul Shia LaBeouf a fost arestat miercuri seară din cauza unei altercații la un manifest anti Trump, în care probabil este acuzat că a îmbrâncit un om cu opinii politice diferite.

Lucrurile sunt însă neclare. În timpul unui live strem de 13 secunde se vede cum un protestatar îl chemă pe actor pentru a se filma împreună apoi acesta strigă Hitler did nothing wrong.

Nu se vede clar dacă actorul îl lovește sau doar îl împinge. Presupusul atac durează doar o fracțiune de secundă apoi protestatarul îl întreabă de ce l-a atacat.

Pe imaginile de mai jos se vede cum este arestat de NYPD. Imaginile au fost încărcate pe Youtube de Fliking Thinkg.

Protestul la care a fost arestat a fost unul inedit. Acesta a montat o cameră lângă Museum of the Moving Image din Queens, New York pentru a transmite live.

A invitat apoi mai mulți trecători pentru a repeta propoziția pe care o auziți mai sus. HE WILL NOT DIVIDE. Cu trimitere clară la Trump.

Legat de arest, nu știm ce s-a întâmplat ulterior și nici nu avem indicii legate de acuzația care i-a fost adusă.Cafea Gratis este un proiect conceput ca un ghid pentru cei care își doresc să își petreacă un timp liber de calitate, indiferent de modalitatea aleasă: vacanțe, filme, muzică, lectură, concerte etc. Pe lângă recomandări nu lipsesc știrile sau informațiile relevante din domeniile amintite mai devreme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *