Shine 2017! Three Days Grace și-a confirmat prezența

502

Pe 30 iunie și 1 iulie 2017 va avea loc cea de-a patra ediție a festivalului Shine, la Arenele Romane din București. În această dimineață am primit confirmarea oficială. Canadienii de la Three Days Grace vor cânta pentru prima dată în România și vor fi headlinerii festivalului.

Biletele cumpărate până acum rămân valabile chiar dacă costurile organizatorilor au crescut considerabil prin aducerea canadienilor. Până pe 3 mai acestea vor avea în continuare prețuri scăzute.

Un bilet la Golden Circle costă 149 de lei, iar unul pentru acces general costă 119 lei. Nu există bilete pentru o singură zi. Ulterior acestea vor crește cu 20 de lei până pe 30 iunie. În zilele festivalului vor putea fi cumpărate cu 170 de lei, respectiv 150 de lei.

Cine va cânta la Shine 2017

Până acum au fost confirmate Three Days Grace, Subcarpați, Alternosfera, Vița de Vie, Lună Amară, Coma, Șuie Paparude și EMIL. Organizatorii au anunțat că poartă discuții și cu alte trupe și numărul lor va crește în timp. Vă vom ține la curent cu orice noutate va apărea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *