Shooter (2007)

1023

Shooter este un film de acțiune ce aduce la un loc mai mulți actori cunoscuți, chiar dacă în urmă cu zece ani nu erau atât de apreciați, și unul dintre cei mai buni regizori, Antoine Fuqua, cunoscut anterior pentru Training Day și Tears of the Sun, cunoscut ulterior pentru Polițiști în Brooklyn, Olympus Has Fallen, The Equalizer, Southpaw sau Cei șapte magnifici.

Dacă ați văzut măcar unul dintre aceste filme vă puteți da seama cam la ce să vă așteptați de la Shooter, unde rolul principal este jucat de Mark Wahlberg.

Filmul începe cu o scenă de război însă acțiunea nu are loc pe front. Eroul principal se retrage în munți, dar cu toate acestea în mare parte acțiunea are loc în oraș.

Pelicula este extrem de dinamică, cu un scenariu foarte bine pus la punct. Aceasta exploatează dorința cinefililor de a intra în mijlocul unor conspirații guvernamentale și de a avea un erou cu abilități ieșite din comun dar nu supranaturale.

Imaginea pentru 2007 este cu mult peste medie, la fel cum este și coloana sonoră.

Sinopsis Shooter. Bob este un fost pușcaș marin care vrea să se izoleze în munți dar în cele din urmă este prins într-o conspirație, iar viața în mijlocul naturii pe care și-o dorea devine o iluzie.

Este acuzat de încercarea de asasinare a presedintelui Statelor Unite ale Americii și trebuie să facă două lucruri în același timp. În primul rând trebuie să își dovedească nevinovăția. În al doilea rând pentru a dovedi că e nevinovat trebuie să fugă atât de structurile statului care încearcă să îl prindă și să îl aducă în fața instanței cât și de cei care i-au înscenat totul și vor să îl ucidă pentru a nu putea spune ce s-a întâmplat.

An: 2007 IMDb: 7,2 Regie: Antoine Fuqua Cu: Mark Wahlberg, Michael Pena, Rhona Mitra, Danny Glover, Kate Mara Gen: acțiune, thriler Durată: 123 minute
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *