Simona Helep

Simona Halep pe Digi Sport, Mircea Lucescu pe Dolce Sport

464

Astăzi, 17 februarie 2015, Simona Halep va juca  împotriva Danielei Hantuchova, în cel de-al doilea tur de la Dubai, iar Sahtiorul lui Mircea Lucescu va juca împotriva Bayern-ului.

Turneul de la Dubai va fi transmis, în exclusivitate în România, de Digi Sport.  Simona Halep porneşte pentru prima dată în cariera ei ca favorita numărul 1 a unei competiţii Premier 5 sau mai mare.

Meciul de astazi împotriva slovacei Hantuchova se va disputa de la ora 19:00 şi va fi transmis pe Digi Sport 2. Adversara româncei vine din postura de proaspăt câştigătoare a turneului de la Pattaya City, unde a învins-o, în finală, pe Mona Barthel.

Între Simona Halep şi Hantuchova s-au disputat, până acum, trei meciuri, toate câştigate de româncă.

În acest moment, Halep se află pe locul 4 în ierarhia WTA, însă trebuie să reţinem că nu are de apărat puncte la Dubai. Anul trecut s-a retras în setul doi al primului meci, cel în faţa franţuzoaicei Alize Cornet, plecând cu un singur punct.

 Liga Campionilor

Tot astăzi începe şi Liga Campionilor la fotbal, iar Mircea Lucescu se vede nevoit să înfrunte unul dintre cei mai dificili adversari de pe planetă – Bayern Munchen.

Meciul va fi difuzat de la 21:45, pe Dolce Sport 2. Pe Dolce Sport 1, de la aceeaşi oră va fi difuzat meciul PSG-Chelsea. 

Mâine vor fi transmise meciurile Schalke – Real Madrid, pe Dolce Sport 1, şi Basel-Porto, pe Dolce Sport 2.

Cupa Ligii

Săptămâna acesta au loc primele meciuri oficiale pentru echipele româneşti, cele din Cupa Ligii.

Astăzi, de la ora 19:00 Pandurii va juca împotriva echipei Dinamo, pe Digi Sport 1.

Mâine, de la aceeaşi oră şi pe acelaşi canal, Steaua va juca cu Astra.

Europa Ligue

Joi, de la ora 20:00, AS Roma va juca cu Feyenoord, pe Dolce Sport 1, iar Trabzonspor va juca cu Napoli, pe Dolce Sport 2.

De la ora 22:00, Europa Ligue va continua pe Dolce Sport cu meciurile Tottenham – Fiorentina şi Liverpool – Besiktas.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *