Simona Helep

Simona Halep va fi prima invitată a emisiunii Garantat 100% din acest an

582

Retrasă de la turneul WTA de la Brisbane, chiar cu o zi înainte de primul meci, Simona Halep va fi invitata primei emisiuni Garantat 100% din acest an ce va fi difuzată duminica viitoare, de la ora 21:00, pe TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Bineînţeles că Simona nu s-a retras de la primul turneu pentru a putea fi prezentă în emisiune, mai ales că următoarele turnee în care va participa vor avea loc tot în Australia, mă refer la cel de la Sydney, care va fi tot premier şi va începe pe 11 ianuarie, şi la primul Grand Slam al anului, cel de la Melbourne, ce va începe pe 18 ianuarie.

Distanţa de pe micul continent până în România este destul de lungă şi obositoare astfel încât emisiunea nu va fi în direct ci înregistrată, iar înregistrarea a fost făcută  cel mai probabil în decembrie. Aşadar ştim deja ce se va discuta în emisiune.

În emisiune, Simona Halep a acceptat să vorbească despre programul ei zilnic, despre membrii echipei ce se află în jurul ei mai mereu, inclusiv despre noul antrenor dar şi despre cum îşi vede viaţă după ce va pune racheta în cui. Va vorbi şi despre comportamentul publicului şi al fanilor ei atât la victorii cât şi la înfrângeri.

Chiar dacă credem că putem anticipa atât întrebările cât şi răspunsurile, cred că trebuie să urmărim emisiunea pentru că gazda, Cătălin Ştefănescu, are mereu cel puţin o întrebare ce surprinde şi scoate mai mult de la invitat decât şi-ar dori el să spună.

S-a vorbit foarte mult despre prietenia dintre Sorana Cîrstea şi Caroline Wozniacki, poate acum vom avea ocazia să aflăm cu cine se înţelege bine Halep pentru că nu vom afla cu siguranţă pe cine nu suportă, dar putem bănui, nu-i aşa!? 🙂 

Simona va vorbi şi despre dimensiunea industriei din spatele tenisului. Vor fi cu siguranţă lucruri pe care nu ne-am fi aşteptat să le auzim de la Halep.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *