Black Sails

SINOPSIS! CE se întâmpla în al doilea sezon din Black Sails

503

Al doilea sezon din Black Sails a debutat pe ecrane în data de 24 ianuarie 2015 şi a avut zece episoade în total. Ultimul dintre ele a fost difuzat pe 28 martie. Sezonul trei a debutat deja în urmă cu câteva zile, pe 23 ianuarie 2016.

Mai jos aveţi descrierea celor zece episoade din sezonul doi al serialului Black Sails.

Episodul 1. Un nou căpitan îşi face apariţia, cu noi metode de a captura nave şi mult mai brutal. Chiar dacă reuşeşte o captură bună, nu e privit cu ochi buni de Eleanor.

Flint şi cei rămaşi din echipajul său reuşesc să pună mâna pe comoara mult râvnită însă îşi pierde funcţia de căpitan. Încep să apară informaţii din ce în ce mai importante despre viaţa sa înainte de a deveni pirat.

Episodul 2. Noul căpitan sosit pe insulă îi declară război lui Eleanor. Flint şi ce a mai rămas din echipa sa cuceresc un vas de război însă acesta este decăzut din calitatea de căpitan. Chiar dacă pare că e resemnat cu situaţia, pune la cale un plan pentru a îşi relua funcţia.

Episodul 3. După ce noul capitan ajuns pe insulă îi plăteşte tribut lui Vane pentru a îi obţine protecţie faţă de Eleanor, între cei doi are loc o dispută în care unul îl elimină pe celălalt. Vane se împacă cu Jack, după ce acesta i-a ucis singuri membri ai echipajul ce i-au rămas fideli.

Flint încearcă să găsească o soluţie pentru a recupera aurul spaniolilor, rămas pe plaja unde au eşuat. Realizează în acelaşi timp că nu are unde să îl aducă după ce insula în care intenţiona să îl aducă nu mai e sigură.

Episodul 4. Episodul e pus în lumina confruntării dintre Flint şi Vane. Primul îl vede ca pe o ameninţare pe celălalt pentru stabilitatea oraşului Nassau astfel încât pentru a îl îndepărta de el este dispus să atace fortul.

În cele din urmă aflăm că prizoniera lui Vane ar putea juca un rol important în desfăşurarea celorlalte episoade fiind fiica unuia dintre cei care au sprijinit planul iniţial al lui Flint care încă nu este elucidat complet.

Episodul 5. Aflăm adevăratul motiv pentru care doamna Barlow părăseşte Londra şi de asemenea că legătura dintre soţul ei şi Flint a fost mult mai profundă. Billy ajunge în Nassau însă e ascuns pentru a nu compromite acţiunile lui Flint.

Episodul 6. Vane şi Flint ajung la o înţelegere. Cel din urmă realizează cât de importantă e prizoniera primuia în îndeplinirea propriului plan. Aflăm cum a reuşit să scape Billy şi care e scopul lui. Anne Bonny ucide un membru al echipajului lui Flint.

Episodul 7. Billy demonstrează că îi e fidel lui Flint dupa ce reuşeşte să desconspire câţiva dintre cei dispuşi să îl trădeze. Eleanor i-o fură pe fiica lui Ashe lui Vane şi i-o aduce lui Flint pentru a încerca să obţină clemenţă pentru toţi piraţii şi să dea restart vieţii din Nassau.

Episodul 8. Flint ajunge în cele din urmă la vechiul său prieten, împreuna cu fiica acestuia, sperând să obţină ceea ce şi-a dorit. Capitanul Vane îi urmăreşte şi se pregăteşte să îi facă o surpriză, dar nu înainte de a ucide pe cineva apropiat de Eleanor, pentru a îi arata că tradarea trebuie pedepsită. Eleanor află că aurul despre care se spune că ar fi fost pierdut, ar putea intra în posesia lu Max şi a prietenilor săi.

Episodul 9. Guthrie este prinsă şi predată coloniştilor în schimbul unor graţieri. Inainte de a fi prinsă încearcă să îi ucidă pe cei care vor să plece în recuperarea aurului. Flint şi doamna Barlow descoperă trădarea lui Ash şi în cele din urmă unul dintre cei trei moare împuşcat în cap. Vane preia prin forţă vasul condus de Flint.

Episodul 10. Flint este judecat pentru crimă şi piraterie însă e salvat de o persoană la care nu s-ar fi aşteptat niciodată. Max cumpără afacere lui Eleanor pentru a putea adăposti aurul de a cărui existenţă află şi Flint.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *