Agent Carter

SINOPSIS! Ce se întâmplă în primul sezon din Agent Carter

508

Primul sezon din Agent Carter a început pe 6 ianuarie 2015 şi s-a terminat, cu al optulea episod, pe 24 februarie. Al doilea sezon a debutat deja pe 19 ianuarie şi va avea zece episoade ce se vor termina pe 1 martie 2016.

Mai jos aveţi descrierea episoadelor din sezonul unu al serialului Agent Carter!

1.Nu este sfârşitul acum. Peggy Carter este o tânără ce imediat după terminarea celui de-Al Doilea Război Mondial face parte din SSR (Strategic Scientiefic Reserve), o lume dominată de bărbaţi, în care ea chiar dacă le este egală, primeşte doar sarcini de secretară.

Colegii săi îl anchetează pe Howard Stark pentru trădare iar acesta îi cere ajutorul pentru putea să afle adevăraţii vinovaţi şi pentru a îşi spăla numele. Fiind prieteni, ea acceptă şi trebuie practic să lucreze pe ascuns.

2.Pod şi tunel. Una dintre cele mai periculoase arme create de Howard Stark pică pe mâini greşite iar Peggy face tot posibilul să o recupereze însă se pare că nu e singura. În timp ce reuşeşte să o ia, este urmărită şi foarte aproape să arunce un oras in aer. Peggy are de asemenea probleme cu găsirea unei locuinţe iar colegii săi au o poză cu ea ce o incriminează dar în care nu i se poate vedea faţa.

3.Timp şi maree. Peggy găseşte alte arme furate lui Howard Stark şi le dă colegilor săi de muncă potul cu locaţia lor. Din păcate, unul dintre ei este ucis iar ura celorlalţi faţă de Stark creşte.

4.Butonul Blietzkrieg. Între armele recuperate de SSR se află una la care Howard Stark ţine neapărat să reintre în posesia ei aşa că se decide să se întoarcă în oraş şi să o fure, dar prin intermediul lui Peggy. În cel din urmă reuşeşte iar curiozitatea ei îi învinge spiritul de autoconservare şi află despre ce era cu adevărat vorba, legat de obiectul furat. Fiind minţită, Peggy se îndepărtează de Howard.

5.Tavan de fier. Peggy are bănuiala că tehnologia lui Howard i-a fost furată de o femeie antrenată de serviciile secrete sovietice si care are un semn distinctiv. Unul dintre colegii lui Carter o bănuieşti pe aceasta că îl ajută pe Howard. În schimb, pentru prima dată reuşeşte să primească respectul celorlalţi.

6.Păcatul de a greşi. Banuielile lui Sousa despre colaborarea lui Peggy cu Howard se confirmă. Presupusul ostatic al Leviathanului se dovedeşte a fi cu totul altcineva. Peggy împreună cu partenerul ei pleacă în căutarea femeii despre care se presupune că i-ar fi furat armele lui Howard, verificând toate femeile cu care a avut aventuri Stark, iar lista e lungă şi … furioasă.

Peggy este dată oficial în urmărire de colegii ei. Dottie încearcă să o omoare însă e salvată de colegii ei care o duc la secţie pentru a o interoga. Doctorul Leviathanului află unde SSR ţine armele lui Howard Stark şi plănuieşte să le fure.

7.SNAFU. Peggy reuşeşte să îşi reabiliteze numele şi să recâştige încrederea colegilor, după ce deconspiră planul Leviathanului, fără a reuşi să oprească furtul uneia dintre armele lui Stark. Şeful SSR primeşte o lovitură grea.

8.Adio. În acest episod se dă bătălia finală între Leviathan şi SSR, iar Howard Stark este folosit pe post de momeala. În cele din urmă, primul serviciu secret britanic stabileşte cât de vinovat este Stark şi daca îşi retrag sau nu acuzaţiile.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *