Black Sails

SINOPSIS! Ce se întâmplă în primul sezon din Black Sails

579

Black Sails este un serial ce a debutat pe ecrane pe 25 ianuarie 2014. Primul sezon s-a terminat pe 15 martie 2014, când a ajuns la episodul 8. Săptămâna trecută, pe 23 ianuarie 2016, a debutat cel de-al treilea sezon, care va avea zece episoade, la fel ca sezonul doi.

Mai jos aveţi descrierea fiecărui episod din sezonul 1.

Episodul 1. În Indiile de Vest, la începutul secolului XVIII, piraţii căpitanului Flint atacă un vas micuţ în care captura abia acoperă cheltuielile zilnice. Piraţii devin din ce în ce mai neîncrezători în căpitanul lor astfel încât se organizează noi alegeri iar actualul conducător îşi doreşte mai mult ca niciodată să rămână în funcţie pentru că se află la o clipă distanţă de aflarea locaţiei uneia dintre cele mai preţioase încărcături din istoria navigaţiei.

Episodul 2. Căpitanul află că noul bucătar a furat pagina lipsă şi încearcă să o recupereze numai că aceasta este memorată şi arsă. Căpitanul Vane încearcă şi el să pună mâna pe pagină însă nu e convins că merită investiţia.

Episodul 3. Cei doi căpitani, Flint şi Vane se înţeleg, după mai multe dispute, să meargă împreună în căutarea comorii spaniole dar în cele din urmă înţelegerea pică şi cel din urmă pierde controlul navei sale in favoarea primuia.

Episodul 4. Billy Bones e din ce în ce mai suspicios faţă de Flint care reuşeşte să scape de unul dintre cei mai mari contestatari ai săi. Tatăl lui Eleanor află cine este cu adevărat doamna Borlow. Căpitanul Vane se refugiază în alcool şi droguri după ce şi-a pierdut echipajul.

Episodul 5. După ce căpitanul navei Andromache îi promite că îi cedează armele şi nu îşi onorează promisiunea, căpitanul Flint îl urmăreşte, îl atacă şi îl învinge însă are o mare surpriză. În port, Flint se confruntă cu o revoltă şi încearcă să găsească o soluţie pentru a îi pune capăt.

Episodul 6. Eleanor reuşeşte să scape de cei mai vehemenţi contestatari însă este forţată să îi ridice interdicţia capitanului Vane pentru a reuşi să îşi salveze afacerea. Flint reuşeşte să recupereze o parte din tunurile de pe Andromache însă în timp ce fugea de o navă militară, Billy cade în apă şi nu mai poate fi recuperat.

Episodul 7. În sfârşit aflăm care sunt intenţiile lui Vane dar planul lui suferă numeroase modificări, nefiind foarte uşor să-l pună în practică. Secretul lui Flint în legătură cu hoţul paginii este pe cale să fie cunoscut de întregul echipaj. De asemenea, este luat la întrebări şi de Gates, ce îl întreabă care sunt intenţiile lui adevărate.

Episodul 8. Flint scapă de încă un membru al propriului echipaj care îi creează probleme punându-i intenţiile la îndoială. Găsesc comoara spaniolă, nava pe care au urmărit-o tot sezonul, însă când sunt pe punctul de a o ataca, Flint este acuzat de crimă şi lucrurile scapă de sub control. Vane se întoarce acasă cu o echipă nouă şi cu gânduri noi, încercând să stabilească o nouă ordine.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *