Blindspot

SINOPSIS! Ce se întâmplă în primul sezon din Blindspot!

812

Blindspot a debutat pe micile ecrane pe 21 septembrie 2015. Primul sezon a luat o pauză pe 23 noiembrie 2015, atunci când a ajuns la episodul zece şi va reveni cu episodul 11 pe 29 februarie.

În acest moment se ştie ca primul sezon va avea 23 de episoade şi se va termina pe 23 mai. Sezonul doi nu are stabilite încă numărul de episoade însă se estimează că va apărea în toamna.

Mai jos aveţi descrierea scurtă a primelor zece episoade din primul sezon, urmând ca mai apoi să fie completat şi cu celelalte 13. Am încercat să traduc şi titlurile episoadelor însă acestea sunt greu de tradus şi vor părea ciudate. Descrierile sunt făcut după vizionarea episoadelor.

1.Episodul pilot. O echipă de genişti este chemată să verifice un bagaj suspect aflat în mijlocul oraşului. În locul bombei găsesc un mister, o femeie goală, cu corpul tatuat aproape complet şi injectată cu o substanţă care i-a şters toată memoria, nemaiştiind cine e.

Singurele lucruri pe care nu le-a uitat sunt abilitatile ei iar tatuajele reprezintă un puzzle informativ pentru care agenţii FBI se luptă să îl rezolve.

2.Un strigăt rătăcit. Jane începe să îşi amintească anumite lucruri care o fac să creadă că s-ar putea să nu fi fost o persoană bună. Kurt îşi dă seama că aceasta ar putea fi o persoană cu care a copilărit şi care a dispărut în urmă cu aproximativ 25 de ani, crezându-se că a fost ucisă de tatăl acestuia.

3.Opt zâmbete fine. Jane este primită în echipa lui Kurt iar apoi află cine e, în urma unui test ADN. Şefa lui Kurt realizează implicaţiile cazului şi apoi descoperim că are un secret foarte important care ar putea ieşi la lumină.

4.Osul poate putrezi. Echipa FBI mai descifrează încă un mesaj din tatuajul lui Jane şi ajung astfel să lupte pentru împiedicarea răspândirii unui virus letal care nu are tratament.

5.Despicând legea. Un simplu jaf face ca FBI-ul să descopere o bază secretă şi ilegală a CIA-ului. Urmează apoi recuperarea unui individ ce planifică să construiască o bombă, este prins şi disputat de cele două agenţii. Kurt se întâlneşte cu tatăl său însă îl ignoră. Unul dintre membrii echipei lui Kurt este spion CIA.

6.Cedează-ţi sufletul. Între Kurt şi Jane apar uşoare tensiuni. Echipa FBI se confruntă de data asta cu o grupare interlopă ce a pus mâna pe o aplicaţie creată de o adolescentă pentru a depista traseele maşinilor guvernului.

7.Trimişi pe teren. Tatuajele ne duc spre un vechi caz instrumentat de FBI în care cel aflat în mijlocul lui este susţinut de structuri importante. Mayer descoperă că Patterson, subalterna ei, rezolvă anumite coduri cu ajutorul prietenului. Jane descoperă că ştie să piloteze elicoptere după ce aflase că îi e teamă să meargă cu avionul.

8.Persecutaţi trimişii. Mayer îi spune lui Kurt despre planul secret şi ilegal denumit Daylight. Evident nu tot.  Reuşim însă să aflăm mai mult din amintirile directorului FBI. Jane şi colegii săi descoperă adevărul din spatele unor poliţişti morţi la datorie. Directorul CIA începe să şantajeze un ofiţer FBI.

9.Flirt autentic. Jane descoperă că ştie să vorbească bulgara. Kurt şi echipa sa trebuie să recupereze o listă ce cuprinde numele martorilor aflaţi în protecţia statului. Aceasta a căzut în mâinile unui interlop după ce a spart serverele guvernului. Intenţia lui a fost de a o vinde celor interesaţi.

10.Instrument creat rău. FBI-ul află vinovatul pentru uciderea prietenului lui Patterson şi încearcă să îl prindă. Jane este capturată de CIA şi torturată însă este salvată de un bărbat pe care l-a visat în ultimul timp. Acesta îi spune cine a tatuat-o şi cine i-a şters memoria.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *