Narcos

SINOPSIS! Ce se întâmpla în primul sezon din Narcos

625

Primul sezon din Narcos a debutat pe 28 august în reţeaua Netflix iar succesul înregistrat a făcut să fie anunţat şi al doilea sezon ce va avea premiera anul acesta.

Mai jos aveţi descrierea tuturor episoadelor din primul sezon. Pentru că denumirile episoadelor sunt  atât în engleză cât şi în spaniolă am decis să nu le traducem.

1.Descenso. Pablo Escobar este un traficant mărunt din Columbia ce intră pe piaţa neagră a drogurilor după ce ajunge să aibă acces în 1973 la drogurile din Chile pe care le distribuie în Miami. După ce afacerea înfloreşte, încep să apară trădările.

Statele Unite ale Americi încep să resimtă influenţa drogurilor venite din Columbia şi îşi trimite agenţii să lupte împotriva fenomenului chiar la rădăcina lui.

2.The Sword of Simion Bolivar. După ce Pablo Escobar reuşeşte să coaguleze în jurul său un nucleu important, apare prima problemă serioasă, nu mai face faţă cu spălatul banilor.

Pentru a nu trezi suspiciuni, renunţă la a mai spăla sume de bani pe care începe să îi îngroape la propriu în pământ.

Cum numărul ascunzătorilor creşte pe zi ce trece, îşi angajează un om numai pentru a ţine socoteala lor. Apar şi căutătorii de comori care încearcă să găsească aceste ascunzători sau chiar să îi santajeze pe traficanţi.

3.The Man of Always. Pablo Escobar îşi propune să continue lupta de a intra în politică şi de a ocupa funcţia de preşedinte al Columbiei. Pentru început candidează pentru o funcţie în Congres şi câştigă alegerile însă mai apoi pierde calitatea abia obţinută după ce apar dovezi că a fost anchetat pentru trafic de droguri.

4.The Palace in Flames. După o gafă făcută de Escobar, toţi traficanţii de droguri trebuie să se ascundă. Omul care ţine socoteala cu ascunzătorile banilor este capturat şi spune tot.

Agenţii antidrog obţin astfel suficiente dovezi pentru a îi închide pe traficanţi pe viaţă însa aceştia îi angajează pe comunişti pentru a distruge dovezile.

5.There Will Be A Future. Pablo Escobar şi ceilalţi traficanţi de droguri sunt fugiţi din ţară însa le e dor din ce în ce mai mult de Columbia şi se decid să se întoarcă astfel că pun presiuni pe guvern să ajungă la un armistiţiu. Cesar Gaviria intră în cursa pentru alegerile prezidenţiale şi continuă lupta împotriva traficului de droguri.

6.Explosivos.Unul dintre şefii traficanţilor este filat, urmărit şi ucis împreună cu fiul lui. Cesar Gaviria câștigă notorietate iar apoi Pablo Escobar încearcă să îl elimine punând o bombă în avionul în care acesta ar fi trebuit să urce.

7.You Will Cry Tears of Blood. Pablo Escobar încearcă să facă o înţelegere cu alţi traficanţi de droguri dar lucrurile nu decurg aşa cum şi-ar dori.

Încearcă de asemenea să ajungă la o înţelegere cu Cesar Gaviria care ajunge preşedintele Columbiei. Între acesta şi vechiul preşedinte apare un conflict după ce fiica ultimuia este răpită de traficanţi.

8.La Gran Mentira. Vărul lui Pablo Escobar este ucis însă acesta reuşeşte să ajungă la un compromis cu Cesar Gaviria, care renunţă să îl extrădeze în Statele Unite ale Americii şi îi menţine o singură acuzaţie, aceea de trafic de droguri.

Pedeapsa, conform înţelegerii, ar trebui executată de traficant într-o închisoare construită de el şi păzită de proprii oameni.

9.La Catedral. Pablo Escobar este întemniţat în propria închisoare însă o duce mult mai bine decât orice alt columbian. Asta până când agenţii anti drog află că acesta încalcă înţelegerea cu Cesar Gaviria. Escobar, mânat de paranoia îşi ucide doi dintre asociaţi în propria închisoare, făcând probabil una dintre cele mai mari greşeli.

10.Despegue. Informaţia ca Pablo Escobar nu respectă regimul de detenţie impus şi că şi-a ucis partenerii ajunge în presă. Acest lucru îl obligă pe Cesar Gaviria să rupă înţelegerea traficantul şi să îl mute într-o celulă obişnuită.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *