SINOPSIS! Jessica Jones, sezonul 1

595

Jessica Jones a avut premiera primului episod pe 20 noiembrie 2015, iar primul sezon a avut 13 episoade. Al doilea sezon a debutat pe 17 ianuarie 2016 şi are tot 13 episoade. Mai jos aveţi descrierile tuturor episoadelor din primul sezon.

1.Noaptea doamnelor. Jessica Jones este un detectiv particular, cu o viaţă în dezordine, ce investighează diferite cazuri şi din care îşi câştigă existenţa. Cazul din acest episod vizează o posibilă răpire. Doi părinţi o angajează pentru găsirea fetei lor, o atletă de succes, ce nu a făcut niciodată probleme. Ceea ce descoperă Jessica e de-a dreptul tulburator şi are legătură cu trecutul ei.

2.Sindromul zdrobirii. Jessica este investigată de poliţie pentru o presupusă crimă. După ce îşi dă seama că nu e în siguranţă încearcă să împrumute nişte bani pentru a fugi din ţară şi implicit de trecutul ei întunecat. În cele din urmă decide să rămână şi să îl înfrunte pe omul care i-a distrus viaţa. Reuşeşte să o convingă pe Jeri Hogarth să o ajute şi relaţia cu Trish începe să o ia pe o pantă pozitivă.

3.Se numeste Wiskey. Jessica se apropie de unul dintre persoanele anchetate ce are legătură cu trecutul ei. Reface legatura cu Trish care pare a se baricada în propria casă. Killgrave intră în mintea unui poliţist şi îl îndrumă să o ucidă pe Trish. Jesica reuşeşte să îi dejoace planul şi să îi găsească ascunzătoarea. De asemenea, descoperă că a fost fotografiată tot timpul.

4. 99 de prieteni. Jessica Jones primeste un caz care îi e înscenat. În clubul format din cei manipulaţi de Kilgrave, Jessica Jones intră pe o pistă care o duce la cel care a fotografiat-o tot timpul şi are o surpriză mare. Poliţistul care a încercat să o ucidă pe Trish are remuşcări şi încearcă să repare toate greşelile făcute cât timp a fost sub influenţa lui Kilgrave.

5.Sanwich-ul m-a salvat. Acţiunea se mută cu 18 luni după episodul anterior. Jessica este angajata unei firme ce vinde benzi de alergat însă îl convinge pe şeful ei să o concedieze şi să îi plătească şase luni de salariu. Jessica îl anesteziază pe Kilgrave şi îl răpeşte însă este urmărită de bodyguarzii acestuia.

6.Esti un câştigător. Luke apelează la Jessica Jones pentru a afla cine l-a răpit pe fratele unui apropiate. Aceasta îi promite că la rândul ei îi va da acestuia dovezile necesare pentru a afla cine i-a ucis soţia. Jessica se vede pusă într-o situaţie dificilă.

Kilgrave face un gest ciudat. Îşi foloseşte puterile pentru a obţine o sumă de bani cu care să îl facă pe proprietarul unei case să o vândă fără a îl constrânge.

7.Rafturile de sus. Kilgrave îi pregăteşte o surpriză Jessicai şi îi ucide unul dintre vecini în camera acesteia. În cele din urmă, aceasta vrea să se predea poliţiei şi să îşi agraveze situaţia pentru a putea fi închisă într-o închisoare de maximă siguranţă.

8.WWJD. Kilgrave o convinge pe Jessica să stea cu el în casa pe care a cumparat-o, fără a o manipula. În cele din urmă aceasta are un plan secret şi încearcă să îl prindă pe acesta pe picior greşit.

9.Sin Bin. Jessica reuşeşte să îl închidă pe Kilgrave în cusca de sticlă, izolată fonic. Apoi încearcă să îl provoace pentru a putea dovedi că poate controla minţile oamenilor. Nu reuşeşte să scoată nimic de el decât după ce îl pune faţă în faţă cu părinţii lui, dar costul se dovedeşte a fi prea mare.

10.1000 de tăieturi. Cei din grupul de manipulaţi se răzvrătesc împotriva Jessicai şi reuşesc fără să vrea să o împiedice să îşi pună planurile în aplicare. Toate dovezile strânse de Jessica sunt distruse însă faptul că ştie că nu mai poate fi controlată de Kilgrave îi dă forţa să meargă mai departe cu încredere.

11.Am luat albastrul. Jessica refuză somnul pentru că simte că lucrurile evoluează prea repede iar ea are prea multe lucruri de făcut. Obosită, nu este atentă şi este călcată de maşină. Cum lucrurile rele vin întotdeauna la pachet, Will o găseşte acasă şi vrea să o ucidă dar este salvată de Trish, care este nevoită să apeleze la salvare pentru a îşi salva viaţa.

12.Ia un număr sângeros. Trish este vizitată la spital de mama ei care îi oferă o informaţie despre Jessica. Tatăl lui Kilgrave obţine o formulă pentru a îi spori puterile fiului său. Acesta riscă orice pentru plăcerea de a o vedea controlată pe Jessica.

13.Zâmbet. Este ultimul episod din primul sezon iar totul se învârte în jurul a două necunoscute. E momentul să aflăm dacă Kilgrave o poate controla pe Jessica sau dacă aceasta va reuşi să îl ucidă pe cel care i-a distrus ultimii ani din viaţă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *