Soțul tău rămâne-al meu, în premieră la Centrul Cultural Nicolae Bălcescu din București

692

Vineri, 24 noiembrie și sâmbătă, 25 noiembrie 2017, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Nicolae Bălcescu din strada 11 iunie nr. 44, Bucuresti vor avea loc primele reprezentații ale piesei Soțul tău rămâne-al meu, o adaptare după un textul ”Nu-nțeleg ce se-ntâmplă” scris de Mihai Ignat.

Este vorba de un proiect de teatru independent, realizat de Asociația Energizart în parteneriat cu UNITER și Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”. Premiera oficială va avea loc sâmbătă, ocazie cu care dramaturgul Mihai Ignat va fi în sală. Conceptul regizoral îi aparține lui Daniel Iordan, iar distribuția este formată din actrițele Gabriela Hamzescu și Dana Piroiu.

”De departe, poate cel mai important mesaj al spectacolului, rămâne identificarea propriei ipocrizii (…) Miza spectacolului va fi ridicată și de atingerea subtilă a unei teme mai puțin discutată în peisajul cultural românesc, dar prezentă în realitatea internațională: inteligența artificială – un fenomen care va lua o amploare din ce în ce mai mare în anii care urmează și care ne face să ne întrebăm: ce dimensiune vor căpăta relațiile inter-umane în era virtuală și în prezența roboților casnici care nu cer nimic în schimbul serviciilor oferite? De ce s-ar mai confrunta cineva cu problemele unei relații reale când are la dispoziție o multitudine de “gadget-uri” gata să-i satisfacă orice plăcere?”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

Următoarea reprezentație va avea loc sâmbătă, 16 decembrie 2017, de la ora 19.00. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile și numai pe bază de rezervare!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *