The Space Between Us (2017)

825

The Space Between Us este un film de aventuri cu o tentă SF. Are şi acţiune sau dramatism însă înainte de toate are o poveste nouă, pe care nu am mai văzut-o într-un alt film şi din acest motiv vi-l recomand cu plăcere, chiar dacă pe anumite site-uri de profil nu are un rating foarte bun.

Din anumite puncte de vedere am putea spune că e un film de dragoste pubertină, între doi tineri. Are puţin din toate însă având în vedere că se adresează în special unui public tânăr ne vom rezuma la a spune că The Space Between e un film de aventuri şi unul romantic.

Începe ca un film SF însă din mai multe motive îndrăznesc să nu îl pun în această categorie deşi producătorii se pare că au făcut-o. Sunt prea multe „greşeli ştiinţifice” însă nu acesta este motivul pentru care nu o fac. Mai degrabă este un film fantastic decat SF însă până la urmă acest scenariu este posibil într-un viitor îndepărtat astfel că pică şi această variantă.

Excluzând greşelile „suportabile” zic eu, The Space Between Us este un film cu un scenariu bun, cu un joc actoricesc şi o dinamică bună. Totul este peste mediocru şi dacă ar fi să dau note aş da cu plăcere oricând o notă mai mare de şapte.

Pe Asa Butterfield şi Garrz Oldman îi ştiam din alte filme astfel încât nu m-a surprins interpretarea lor. Pot să aplaud însă interpretarea actriţelor Britt Robertson, care nu îşi arată deloc cei 27 de ani, şi Carla Cugino, care a mai jucat şi în San Adreas.

Sinopsis The Space Between Us. Gardner este primul copil nascut pe Marte, din greşeală. Mama sa face parte din prima echipa de colonizare a planetei roşii, neştiind că este gravidă. Aceasta moare în timp ce îl naşte pe fiul său.

Cei care sunt responsabili de misiunea spatiala ascund naşterea acestuia de teama opiniei publice astfel încât acesta trăieşte departe de Pamânt până la 16 ani. În tot acest timp se întreabă cum e pe Pamânt şi cum arată tatăl său.

Comunicând pe internet o cunoaşte pe Tulsa însă nu îi spune cine e cu adevărat. Cei doi se întâlnesc într-un final însă povestea lor de dragoste nu are finalul aşteptat deoarece Gardner nu a luat în calcul faptul că nu a trăit niciodată în atmosfera terestră, iar corpul lui s-ar putea să nu facă faţă.

An: 2017 IMDb: 6.4 Regia: Peter Chelsom Cu: Asa Butterfield, Gary Oldman, Britt Robertson Gen: romantic, aventuri Durată: 121 minute
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *